0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 129 km
 
Logo

Villatoile

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Villatoile

Ferme de Pont á Lesse
5500 Anser - Anseremme

+32 (0)82 22 22 85
+32 (0)82 22 22 85

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 4 4
Omgeving 6 6
Sanitair 3 3
Activiteiten 3 3
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 1 1
Staanplaatsen 4 4
Prijs/kwaliteit 2 2
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Villatoile

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"L"

2
4
22:44

In 2014, 2015 en 2016 deelgenomen aan een kamp dat georganiseerd is door Mountain Network. In 2014 is een deel van de gasten dat deelnam aan de activiteiten ziek geworden met als gevolg een vroegtijdig vertrek naar huis. In 2015 is alles goed gegaan, mede door de ervaringen van het jaar ervoor (zelf WC-papier meenemen, geen water drinken uit de kraan, anti-bacteriële gel gebruiken na WC-bezoek, geen gebruik maken van sanitair als dat niet nodig is; het stinkt er nogal, douchen; houdt rekening met koud water, muntjes douchecabines aan de buitenzijde (!?) en de WCs worden doorgetrokken met regenwater waardoor het geheel er niet fris/schoon uitziet). Dus eigenwijs toch nog een keer deelgenomen, omdat het zo'n leuk activiteitenprogrmma bevat.
Dit jaar spant de kroon. Er wordt structureel niets gedaan aan de eerdere klachten/ziekteveroorzakers. Het gevolg is dat dit jaar de camping ontruimd is en alle gasten naar huis zijn gestuurd. Er is sprake van het Noro-virus.

Conclusie: Prjjs-kwaliteit-verhouding: -/-
Niet de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze camping. De omgeving daarentegen is zeer de moeite waard. Tip: Boek een hotel in Dinant (op 4 km afstand).

Algemeen 4 4
Omgeving 7 7
Sanitair 2 2
Activiteiten 6 6
Kindvriendelijk 6 6
Staanplaatsen 5 5
Prijs/kwaliteit 2 2

"MarieJo"

3
5.6
12:16

Deze Camping heeft per mei 2016 een heel groot probleem. De camping is nu tijdelijk gesloten omdat er tientallen mensen een vergiftiging hebben opgelopen. En dat verbaast me niet.

Mijn zus en ik namen deel aan een lang klimweekend van de NKBV uit Nederland op 5-8 mei 2016. Dat jaartal kan je op deze site niet kiezen, dus schrijf ik het in dit verhaal. Het was bijzonder druk op de camping, want het was het eerste weekend met echt mooi, zomers weer. Ik heb de camping nooit zo vol gezien.

Het sanitair is onvoldoende bij een zo grote bezetting van de camping. Er is geen toiletpapier. Typisch Belgisch natuurlijk, maar dat bevordert de hygiene ook niet bepaald. Voor 1 euro per gast meer betalen kan je gewoon toiletpapier ophangen, en hou je nog over ook. Het sanitairblok achterin de camping heeft geen drinkwater, dat staat er ook bij met tekst. Kinderen kunnen zich echter wel vergissen, als de ouders niet zo alert zijn hen erop te wijzen. Het is gewoon niet handig een sanitairblok te hebben zonder drinkwater boven de wastafels. Het is 2016.

Mij viel de onervarenheid van het personeel in het restaurant op. Omdat het zo druk was, op donderdagavond, werd ons verzocht te wachten met bestellen. We hebben af en toe gevraagd of we al konden bestellen. Bij de laatste keer werd ons meegedeeld dat het eten op was, er viel niets meer te bestellen. Dat kan allemaal een keer gebeuren, en dat is het erge ook niet. Maar het was duidelijk dat er niet voldoende personeel was, er daardoor allerlei slordigheden gebeuren, het personeel wat wel aanwezig was, overbelast was, en dat er daardoor ongetwijfeld dingen blijven liggen. Overigens heb ik ervaren dat het personeel heel vriendelijk en behulpzaam is, ook al viel er door de drukte af en toe wat verkeerd uit.

De toiletruimte werd in de ochtenduren schoongemaakt. Ik heb er niet bijgestaan hoe dat precies gebeurde, maar dat het te weinig gebeurt en er daardoor ook viezige toestanden ontstaan, is duidelijk. Er hoort, bij 800 gasten, continu te worden schoongemaakt.

Met wat aanpassingen en stappen in de moderne tijd, blijft deze camping wat mij betreft een tophit en kom ik er graag terug.

MarieJo, Nederland

Algemeen 7 7
Omgeving 10 10
Sanitair 1 1
Activiteiten 7 7
Zwembad 6 6
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 7 7

"UMfskxC3nB"

3
5.1
20:46

Hmm is anyone else exieprencing problems with the images on this blog loading? I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

Algemeen 2 2
Omgeving 5 5
Sanitair 9 9
Activiteiten 4 4
Zwembad 8 8
Kindvriendelijk 4 4
Staanplaatsen 9 9

"kDdMlecnEh"

1
2
20:27

Simply a smiling vntsiait here to share the love (:, btw great layout. Justice is always violent to the party offending, for every man is innocent in his own eyes. by Daniel Defoe.

Algemeen 2 2
Omgeving 1 1
Sanitair 5 5
Activiteiten 5 5
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 2 2

"A. Minderhoud"

2
4.6
21:25

Camping met erg veel potentie wat locatie betreft. Sanitair is oud en vies. €1,20 betalen voor een koude douche is belachelijk. Verder is de camping ook erg duur. De omgeving is wel super en de faciliteiten die Mountain Network biedt ook. Zou een beter beleid verdienen.

Algemeen 5 5
Omgeving 10 10
Sanitair 3 3
Activiteiten 6 6
Zwembad 2 2
Kindvriendelijk 2 2
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 2 2

"Gast"

1
2.3
18:50

De laatste keer dat ik hier geweest ben.
Na 10 uur geen geluid meer maken anders wordt je de volgende dag zeer onbeschoft aangesproken en wordt je verzocht de camping te verlaten.
Ook wordt er gedreigd dat je de borg die je hebt betaald niet meer terug krijgt.
Bij aankomst wordt je netjes in het Nederlands te woord gestaan maar als er iets niet gaat zoals de camping beheerder wil dan spreekt hij plotseling geen Nederlands en moet alles in het Frans want hij begrijpt het dan niet meer.
Het is wel een mooie camping (komt voornamelijk door de omgeving) maar het sanitair moet nodig vervangen worden.
Het is vies en stinkt.
Als je in een spiegel wil kijken moet je bukken want ze hangen te laag.

Kortom moet er nog veel gebeuren om deze camping netjes te maken.

Een nieuwe eigenaar die klant vriendelijk is en weet hoe hij een camping moet beheren is een MUST.

Algemeen 3 3
Omgeving 8 8
Sanitair 1 1
Activiteiten 1 1
Staanplaatsen 3 3
Prijs/kwaliteit 2 2

"jacqueline"

1
2.8
19:14

De meest ongastvrije camping ooit meegemaakt en dan zoveel geld moeten betalen. Er is een winkel maar verkoopt chps en cola, brood nee dat heb ik niet. Kom je om 2 uur binnen zegt hijook nog dat hij pas om 6 uur opengaat. Ohja er is een restaurant maar ook dze is gesloten,
Sanitair lijkt modern in het hoofdgebouw maar is ranzig. super commercieel met veel te veel regels.
Hiervoor kwamen we van een camping 6,75 euro, gratis douchen, warm water. Picknicbanken, waslijnen schuilhok enz. wat een verschil. Deze camping nooit meer!!!

Algemeen 2 2
Omgeving 9 9
Sanitair 3 3
Activiteiten 1 1
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 1 1
Staanplaatsen 3 3
Prijs/kwaliteit 2 2

"Annemiek"

1
1
21:00

Slechtste hotel ever!!!!
Ging met mijn gezin kamperen maar deze camping nooit meer.
De douches waren beschimmeld, de tenten zaten onder met vieze vlekken (sperma?) en het stonk naar urina. En het blok bij de receptie was inderdaad te goor voor woorden. De camping leek te stammen uit de tijd dat het kasteel werd gebouwd.

GA ER ABSOLUUT NIET HEEN!

Algemeen 1 1
Omgeving 1 1
Sanitair 1 1
Activiteiten 1 1
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 1 1
Staanplaatsen 1 1
Prijs/kwaliteit 1 1

"Yvonne"

2
3.6
10:04

Mening van Yvonne. 28-8-2012.

Met 2 gezinnen en nog 3 personen zijn we een weekend geweest. Voor 2 nachtjes met 2 tenten en een klein tentje. De prijs was 166,-- euro. Ze rekenen per tent aan het water en zelf de vuilniszakjes staan op de rekening. Het is dus een ontzettend dure camping. Voor het douchen en afwassen 1.20 euro betalen heb ik nog nooit meegemaakt. En dat voor sanitair wat zo oud vies en goor was. Ook het blok bij de receptie was te goor voor woorden.
Ik ga er absoluut nooit meer heen. En ik heb toch mijn hele leven al gekampeerd.

Algemeen 6 6
Omgeving 9 9
Sanitair 1 1
Activiteiten 6 6
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 1 1

"C.C.K."

2
4.8
13:41

Er werd voor alles geld gevraagd. €1,20 om te douchen onder douches die nauwelijks werken en dan met een max. van 5 minuten! Toiletten en doucheruimte zagen er niet netjes en verzorgd uit. Ook moet er betaald worden om warm water te kunnen gebruiken voor de afwas.

Wij kregen op een gegeven moment pech met de auto en hebben hulp gekregen van de receptie. De eigenaresse heeft gebeld naar een autobedrijf waar wij terecht konden in Namen maar wel met de mededeling dat we €1,- moesten betalen voor elk telefoontje dat ze voor ons had gepleegd..

Verder is het een hele mooie rustige camping, met een verse bakker. Wij stonden op de Plage zonder elektriciteit en dat was verder heerlijk op het slechte weer na.

Algemeen 8 8
Omgeving 8 8
Sanitair 5 5
Activiteiten 6 6
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 4 4

"Pieter"

1
2.6
16:07

De eerste indruk van de camping was goed; ook de ligging langs de Lesse is mooi. Wij hebben deze camping als overnachtingscamping gebruikt tijdens onze fietstocht naar Parijs. Het sanitair was ook in het voorseizoen niet al te best. We schrokken het hardst van de rekening; 22 euro voor één nacht met twee personen. Dit is het dubbele van wat we gemiddeld betaald hebben tijdens de hele tocht. Erg duur dus.

Algemeen 6 6
Omgeving 6 6
Sanitair 4 4
Staanplaatsen 4 4
Prijs/kwaliteit 1 1
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"