0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 155 km
 
Logo

Ardennen Bertrix (Voorheen Kompascamping)

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Ardennen Bertrix (Voorheen Kompascamping)

Route de Mortehan
6880 - Bertrix

0032(0)61412281
0032(0)61412281

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 6 6
Omgeving 8 8
Sanitair 6 6
Activiteiten 5 5
Zwembad 7 7
Kindvriendelijk 6 6
Staanplaatsen 5 5
Prijs/kwaliteit 6 6
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Ardennen Bertrix (Voorheen Kompascamping)

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"Marlien"

4
8.8
21:47

Ik ben hier met mijn man en twee kinderen afgelopen zomer geweest. Het is echt een hele fijne camping. Mijn kinderen zijn 9 en 13 en die hebben het enorm naar hun zin gehad. Het speelbos wat bij de camping hoort is een plek waar ze meerdere uurtjes hebben doorgebracht.

De camping zelf is speels van opzet met verschillende niveaus. Het animatieteam was erg enthousiast! We hebben hier 10 dagen met de caravan gestaan en hebben het erg naar ons zin gehad, wat ons betreft een aanrader!

Algemeen 8 8
Omgeving 9 9
Sanitair 8 8
Activiteiten 10 10
Zwembad 9 9
Kindvriendelijk 9 9
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 8 8

"Vincent van het Wout"

4
8.6
11:23

Prachtig gelegen camping. De camping is redelijk groot maar dat heb je niet door, doordat deze uit terrassen bestaat. Wij hadden een ruime kampeerplaats met uitzicht over de vallei. In verhouding tot andere campings waar we geweest zijn is hier de ligging echt speels en niet recht toe recht aan.

Het zwembad is groot en heeft een fijne watertemperatuur in de omgeving is een hoop te zien en te doen het eten is goed!

Uiteraard heeft het goede weer van afgelopen Hemelvaart ook meegeholpen. Wij hebben het hier echt naar ons zin gehad!

Algemeen 8 8
Omgeving 9 9
Sanitair 8 8
Activiteiten 9 9
Zwembad 9 9
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 8 8

"bcat"

2
3.5
08:52

Men had ons een staanplaats toegewezen waar de elektriciteitskast zo'n meter of 10 ver stond. Bovendien ontbrak er iets aan de kast waardoor we niet zomaar konden aansluiten. We hadden daardoor dus geen stroom. We hebben dit gemeld, men zou iemand langssturen. Dan hebben we het weer gemeld, en opnieuw en opnieuw. Telkens zou er iemand langskomen, maar er is nooit iemand geweest. We hebben dan maar onze camera-batterijen in de doucheblok opgeladen. Ondanks het feit dat we flink hebben moeten bijbetalen voor elektriciteit hebben we geen stroom gehad. Tegen de tweede avond hebben we dan onze tent afgebroken en zijn we vertrokken.
Verder ook enkel wifi op het terras, tegen betaling. Tien jaar geleden zou dat nog acceptabel geweest zijn.
Restaurant/zwembad zijn OK: standaard voor dit soort uitbatingen.
Enkele weken na thuiskomst kregen we nog een standaard mailtje van de camping voor een beoordeling. Via dat mailadres liet ik weten helemaal niet blij te zijn met het gebrek aan interesse om ons probleem op te lossen. Er is nooit een reactie gekomen; geen excuses, geen 'we zoeken het even uit', helemaal niets. Dus ook van hogerhand geen interesse in klantentevredenheid.
Gelukkig is de omgeving heel erg de moeite waard. Maar daar heeft de camping geen verdienste aan. Daar zien ze ons nooit meer terug.

Algemeen 4 4
Omgeving 9 9
Sanitair 6 6
Zwembad 6 6
Prijs/kwaliteit 3 3

"Ree"

2
3.4
23:56

Fijn dat de omgeving mooi was, want op de camping was niets te doen. Geen activiteiten, zwembad dicht ondanks mooi weer. Had ardennenhutje gehuurd en deze is niet aan te bevelen. Achterstallig onderhoud en erg minimalistisch allemaal. Douches gaan steeds uit door de sensor. Beheerder aangesproken op feit dat er totaal geen activiteiten waren. Hij heeft een nietszeggende mail gestuurd. Te makkelijk...
Ik ben wel gewezen op bepaalde activiteiten in de buurt, kreeg adres en moest ik maar opzoeken op internet. Hier moet je uiteraard voor betalen..
Daarnaast nare trekjes in richting van camping in de buurt ivm concurrentiestrijd... Bordjes die naar die camping leiden weghalen is er 1 van...

Algemeen 3 3
Omgeving 7 7
Sanitair 5 5
Activiteiten 1 1
Kindvriendelijk 3 3
Staanplaatsen 3 3
Prijs/kwaliteit 5 5

"Mieke"

2
3.5
14:56

Al vele jaren komen we met onze caravan op deze camping. Zeer tot ons genoegen, met prima voorzieningen, schoon sanitair, een fantasisch restaurant en met uiterst vriendelijk personeel.
Dit jaar hebben we voor het eerst een stacaravan/chaletje gehuurd. Wat een teleurstellende ervaring. Aan de buitenkant ziet het chaletje er mooi uit, maar binnen was het een grote afknapper. Ik noem o.a. een stinkende afzuigkap, een vieze zure naar zweet ruikende matras op het bed, geel uitgeslagen onwelriekende kussens (ook de reservekussens stonken), een lekkende doucheaansluiting in de badkamer waardoor de vloer steeds onder water stond (is tijdens verblijf op dag 4 verholpen), niet werkende stortbak in het toilet (zelf gerepareerd), versleten en niet schoongemaakt tuinmeubilair. Hoewel onze klachten begripvol werden behandeld, een matras werd uitgeruild met die van een ander chaletje, 2 keer kwamen er monteurs voor de badkamer, etc., vonden wij het geheel zeer onaangenaam en teleurstellend. Nooit meer in zo een smerig kot!!! Wij gaan voortaan weer met onze eigen caravan.

Algemeen 5 5
Omgeving 9 9
Sanitair 3 3
Zwembad 8 8
Prijs/kwaliteit 3 3

"van Houttum"

3
6.5
02:51

Twee weken in een sta caravan gezeten met 5 kinderen onder de 12 jaar, ze willen volgend jaar weer. 1 wou er zelfs blijven wonen.

Animatie team is erg goed bezig, rangerclub is erg leuk en de kinderen gingen er met veel plezier heen. ook de kinder disco vonden ze geweldig.

Tuurlijk kan je klagen over de bedden of over het weer, maar je staat op een een camping en ik vond het een super ervaring. Wij hebben ook een aantal keer op het terras gegeten en dat was goed geregeld met goed personeel over het algemeen. Ideaal was dat je op de camping overal in het Nederlands geholpen werd.

Algemeen 9 9
Omgeving 8 8
Activiteiten 10 10
Zwembad 8 8
Kindvriendelijk 8 8
Prijs/kwaliteit 9 9

"Hans"

4
7
18:56

prachtig gelegen caming; alles OK maar aan het restaurant is nog werk: met een arrogantie van een sterrenzaak en de service van een electriciteitsmaatschappij gaan wij er alvast niet meer eten.

Algemeen 7 7
Omgeving 9 9
Sanitair 8 8
Zwembad 8 8
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8

"dirk"

4
7.6
21:24

Prima camping, sanitair is ok. Restaurant is te vermijden. Bediening is onvriendelijk
In het restaurant krijg voor 7 personen evenveel frietjes als voor 4 personen, als je dan begrijpelijkerwijs wat frietjes bij vraagt worden deze extra aangerekend.
Besproken met "manager" en zelden zo een onbeleefd arrogant iemand ontmoet.

Ter info je kan enkel binnen eten en dat voor een camping!

Algemeen 5 5
Omgeving 9 9
Sanitair 8 8
Activiteiten 8 8
Zwembad 8 8
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 7 7

"olijfje"

4
8.8
15:56

Wij gaan er voor de 3e keer heen met onze dochter, inmiddels 6 jaar.
Prima animatie, 2010 goed en 2011 heel goed!
Goed eten en drinken, personeel altijd vrolijk.
De stacaravans zijn prima, ruim genoeg met ons 3en.

Algemeen 9 9
Omgeving 8 8
Sanitair 8 8
Activiteiten 10 10
Zwembad 8 8
Kindvriendelijk 10 10
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 8 8
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"