0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 138 km
 
Logo

Du Viaduc

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Du Viaduc

Houffalize

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 8 8
Omgeving 9 9
Sanitair 9 9
Activiteiten 9 9
Zwembad 8 8
Kindvriendelijk 9 9
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Du Viaduc

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"Jet Gerichhausen"

5
9
21:18

Camping du Viaduc is een geweldige camping. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Diverse medewerkers spreken nederlands, sommigen wat Engels en sowieso doet iedereen zijn best om de klant te woord te staan. Wij hadden een ingerichte tent gehuurd. Deze stond heerlijk in de schaduw en de bedden waren goed. Voor het overige was de tent compleet wat betreft meubilair, kookgerei etc. Ons gaskookstel functioneerde niet goed en dit werd heel snel verholpen door een medewerker. Er is goed wifi gratis te verkrijgen op het terras van de camping. Het restaurant is eenvoudig, maar het eten is lekker en de prijs-kwaliteit was goed. De frites is uitmuntend te noemen en men kon ook frikandellen krijgen, wat mijn kinderen van 12 en 13 jaar erg waardeerden. Op de laatste avond was er een schuimparty met een dj, die lekkere dansmuziek verzorgde. Het was een geweldige afsluiting van onze week op deze camping. Er waren genoeg nederlandse kinderen. Het enige wat ik miste waren twee goaltjes op het sportterrein. Dan zouden veel meer kinderen gebruik maken van het sportveld. Echt jammer, want door een partijtje voetbal heb je snel vriendjes. Mijn excuses aan Didier, de campingeigenaar: ik heb per abuis een theedoek van de tent meegenomen.
Ik kan alleen maar vol lof zijn over deze geweldige camping in een prachtige omgeving, waar genoeg te doen is: klimbos, kanovaren, gieren bekijken en het stadje Millau is mooi en gezellig met genoeg restaurants.

Algemeen 9 9
Omgeving 10 10
Sanitair 10 10
Activiteiten 9 9
Zwembad 7 7
Kindvriendelijk 9 9
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9

"Ilse"

4
8.4
22:51

Leuke camping in een schitterende omgeving! We hebben ons hier begin juli enorm geamuseerd en zijn met spijt in het hart terug huiswaarts vertrokken. Mooie, levendige familiecamping. Leuke activiteiten, echter stipt om 23u is het stil en hier waakt de security ook wel over. Op max. tien minuutjes wandelen van Millau, een gezellig stadje met leuke restaurantjes, waar je voor een betaalbare prijs lekker kan eten.
Mooi, hygiënisch zwembad, zowel voor onze dochter van 3 als onze zoon van 6 een schot in de roos. Wel opletten voor de voetjes in het peuterbad, onze dochter hield hier meermaals pijnlijke wondjes aan over. Niettegenmin konden we op dat moment altijd bij de receptie terecht voor een troostend woordje en een pleister...dit altijd met de glimlach. Hierbij vul ik maar onmiddellijk aan dat de ontvangst en service op deze camping TOP is. ELK personeelslid alsook de uitbater blaakt hier van enthousiasme en straalt dit over naar de vakantieganger.
Mooie staanplaatsen, de ene al wat groter dan de andere...alleen is er soms iets te veel schaduw...wat op een bewolkte dag fris kan zijn...echter op een dag van 35 graden, biedt dit dan weer een aangename verkoeling...'t is maar wat je verkiest. Een aanrader en wij gaan zeker terug!

Algemeen 8 8
Omgeving 8 8
Sanitair 8 8
Activiteiten 9 9
Zwembad 9 9
Kindvriendelijk 10 10
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 8 8
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"