0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 133 km
 
Logo

De L' Ourthe

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

De L' Ourthe

La Roche En Ardenne

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 5 5
Omgeving 9 9
Sanitair 5 5
Activiteiten 3 3
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 3 3
Staanplaatsen 5 5
Prijs/kwaliteit 6 6
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over De L' Ourthe

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"Rianne van Gelder"

3
5.9
21:15

Ontzettend vriendelijke eigenaren!
De camping was officieel nog niet open en wij mochten er toch staan voor een zacht prijsje.

We hadden wat ongemakken met onze camper en kregen direct hulp van de eigenaar. Toen hij hoorde dat ons dochtertje de volgende dag jarig was kreeg ze zelfs een cadeautje.

Ligging van de camping is prachtig. We stonden aan het water en keken uit op het bos waar we heerlijk hebben gewandeld. Het mooie stadje is op loopafstand.

Algemeen 8 8
Omgeving 9 9
Sanitair 7 7
Kindvriendelijk 7 7
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8

"J. Krah"

1
1.8
13:10

Bij het binnenlopen van de receptie bij aankomst, werden we niet welkom geheten maar toegesnauwd dat honden niet in de receptieruimte waren toegelaten. Het eerste wat er werd geregeld waren de geldzaken. 20 euro borg voor de douchekaart. 5 euro borg voor een parkeerkaart voor de auto. Broodjes vooraf betalen (daarvoor moest je wel naar de andere balie gaan – 1 stap van de receptiebalie vandaan). De aanbetaling van 40 euro die we gedaan hadden moest aangevuld worden met het bedrag wat we van plan waren te gebruiken aan nachten. Alles moest vooraf betaald worden.
Er werd niet gevraagd of we een goede reis hadden gehad e.d. Geen hartelijke begroeting. Alleen maar betalen.

De plaats die ons werd toegewezen was nat en drassig (het had kort daarvoor 24 uur aan een stuk geregend). Op ons verzoek om een andere plaats werd gereageerd dat het heel druk zou worden het weekend en daar geen ruimte voor was. Mensen hadden de goede plaatsen al gereserveerd werd ons gezegd. Dat weekend was het inderdaad druk maar er waren diverse (droge) plaatsen (met een betere ondergrond) nog steeds vrij. Sommige mensen mochten zelf kiezen waar ze gingen staan (geen sprake van het reserveren van een bepaalde plaats dus). Omdat wij van plan waren langer te blijven dan alleen het weekend hadden we best een betere plaats mogen/kunnen krijgen.

Op de plaats die we kregen toegewezen lagen nog resten van de vorige gebruikers. Dit werd ook op andere plaatsen nooit opgeruimd voordat er anderen kwamen. Je mocht gewoon op het vuil van een ander gaan zitten. Elektrakabels voor de stroomkasten lagen dan weer in de grond en dan staken ze er weer een deel uit. Er waren geen waterplaatsen of afvoerputten.

Bij het toewijzen van onze plaats werden geen duidelijke aanwijzingen gegeven. Alleen werd er een boom aangewezen vanaf waar wij de tent konden plaatsen. Dat hebben wij gedaan. Toen de campingbeheerder later terugkwam en zag hoe groot onze tent is, werd me gezegd dat ik mijn auto er niet bij mocht plaatsen omdat er anders te veel ruimte in zou worden genomen. De 5 euro borg die ik had betaald voor een kaartje om mijn auto wel op de camping te mogen plaatsen, had niets te betekenen. Ik moest mijn auto bij de receptie op de parkeerplaats zetten. Dat heb ik gedaan. Toen ik een keer met de auto ben weggeweest en terugkwam en er geen parkeerplaats bij de receptie was, werd ik verplicht om mijn auto bij het zwembad neer te zetten, bijna 10 minuten lopen van de camping. Kaartje of niet.

Dit alles is niet het ergste misschien, maar de toonzetting waarop dit allemaal gebeurde was weerzinwekkend. Er werd nog net niet geschreeuwd en gescholden, dat gebeurde later wel. We voelden ons geen gasten, maar lasten.

Het sanitair was vreselijk. Vies en vervallen. En minimaal. De potten van de wc leken in eerste instantie schoon maar als je aan de zijkant van de pot keek, zat het braaksel en andere resten er nog gewoon op. Alle potten waar ik op heb gezeten wiebelden. Een rare gewaarwording. De wandtegels waren ook besmeurd op diverse plaatsen. Dit is al die tijd dat wij er waren steeds zo geweest. Wc papier was er niet. Dat is toch niet meer van deze tijd. Een plekje om wc papier schoon en droog neer te zetten was er ook niet.

Er waren maar 3 plaatsen om af te wassen. Daarbij moest voor het amper warme water 50 cent worden betaald.
Toen onze dochter (die een stacaravan voor het weekend had gehuurd) voor haar baby-dochtertje wat koud water ging halen om een laagje water in een zwembadje te doen, werd er gezegd dat ze niet zo veel water moest gebruiken. Ook hier weer de toonzetting en de manier waarop, die het gebeuren erger maakte dan nodig.

Omdat er op de camping diverse mensen hun honden los lieten lopen, lieten wij onze hond ook los lopen. De campingeigenaar vroeg ons dit niet meer te doen. Onze hond gaf op dat moment geen overlast o.i.d. Hij vond gewoon dat de hond vast moest. Dat was nu eenmaal een regel van de camping. Toen wij later de hond toch een keer hadden loslopen, ging de campingeigenaar helemaal uit zijn dak. Hij schreeuwde en liep dreigend op ons af en gebruikte grove taal. Vanaf die dag hebben wij onze hond niet meer los laten lopen. En wat troffen wij de volgende dag; de hond van de campingeigenaar liep los. Het beestje zat overigens heel de dag te keffen in hun stacaravan.

We hebben een aantal Belgische jongeren gesproken die tegenover ons zaten. Zij vertelden dat zij die avond (die zij al hadden aanbetaald) eigenlijk hadden willen vertrekken omdat het de volgende dag de hele dag zou regenen. Zij konden niet gaan omdat zij hun borg voor hun douchekaarten (20 euro) en parkeerkaarten (5 euro) daardoor niet zouden terugkrijgen. Ook deze jongeren waren niet blij over het onhartelijke gedrag van het echtpaar dat deze camping runt.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik beveel iedereen van harte aan om niet naar deze camping te gaan.

Algemeen 1 1
Omgeving 9 9
Sanitair 1 1
Kindvriendelijk 1 1
Staanplaatsen 1 1
Prijs/kwaliteit 1 1

"Charlotte"

4
8
11:45

Heel vriendelijke geranten en sympathieke eigenaren, mooie plaatsen aan het water. Stroompunten waren wat ver weg en hadden onze 20 meter kabel niet voldoende, maar met aangeboden verlengstukken, door de eigenaar, was het prima.
Sanitair is wat verouderd, maar proper en de douches waren heerlijk warm. Douchen kost ongeveer 1 euro voor 5 minuten (werkt met een prepaidsysteem). Verlichting op de camping was goed. En de handhaving van de nachtrust was ook prima in orde. Elke dag verse broodjes.
De stad La roche op loopafstand.
Elke avond kampvuur (in van eigenaar geleende vuurschaal. top service! ) Wat we er van hadden verwacht hebben we gekregen! bedankt voor deze week!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Algemeen 9 9
Omgeving 10 10
Sanitair 9 9
Activiteiten 9 9
Kindvriendelijk 9 9
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9

"Annemiek"

3
6.1
17:38

Wij zijn op de camping geweest midden augustus en hebben er een onvergetelijke week gehad! We kregen van de uitbater een plekje aan de boord van het water, prachtig! 's Morgens wakker worden door het geruis van de rivier is gewoon zalig! Het weer zat niet echt mee, maar we hebben er veel kunnen wandelen. Als het een beetje droger was, zijn we gaan mountainbiken, dat kan je doen op korte afstand van de camping. De toiletten waren proper. Er was een klein winkeltje met heerlijk brood en andere dingetjes. 's Avonds was het terras gezellig verlicht. Echt een gezellige camping met vriendelijke mensen, we komen zeker terug!

Algemeen 9 9
Omgeving 10 10
Sanitair 10 10
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 10 10

"fred tempel"

2
4.5
21:05

nieuwe beheerders heel lieve mensen die er alles voor doen om het iemand naar hun zin te maken zeer schoon maar wel oud maar daar is de prijs naar wij gaan zeker terug met onze hondjes gr fam van den tempel

Algemeen 6 6
Omgeving 10 10
Sanitair 6 6
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 8 8

"hompi"

2
3.4
08:22

ons eigen opblaasZwembadje was nice, kusje kusje

Algemeen 2 2
Omgeving 7 7
Sanitair 1 1
Activiteiten 10 10
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 1 1
Staanplaatsen 2 2
Prijs/kwaliteit 3 3

"Todde"

3
5.1
14:38

Twee weken terug zijn we voor de eerste keer samen met onze twee honden op deze camping geweest en is ons zeer goed bevallen.
Wat een heerlijke camping met vriendelijke en behulpzame beheerders.
Het eenvoudige sanitair wordt elke ochtend vroeg grondig gereinigd en met één douche muntje kun je lang en uitgebreid douchen met warm water. In de meeste gevallen hebben we het muntje niet eens opgebruikt omdat je dan nutteloos onder de douche staat te wachten tot hij uit gaat.
Overdag een zeer levendige camping met veel spelende kinderen en (aangelijnde honden) en wat ons verbaasde is dat het elke avond om 22:00uur muisstil was op de camping.

Het prachtige La Roche ligt op loopafstand van de camping en ook direct buiten de camping is er voldoende gelegenheid om te wandelen (hond uit te laten).
Het oude kasteel is leuk aan de buitenkant, maar de dure bezichtiging niet doen! Aanrader is het bezoeken van de plaatsen Durbuy, Stavelot en de watervallen van Coo.

Algemeen 8 8
Omgeving 9 9
Sanitair 6 6
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 10 10

"Iris"

2
3.4
16:28

Nog nooit zon stugge campingbeheerder ontmoet. Uiterst onvriendelijk en onbeleefd. Tegen vaste klanten zal hij vast vriendelijker zijn. Veel lawaai, sanitair erg slecht en gaat dicht rond tien uur.
Er wordt de hele dag door gedronken en ook de beheerder lust er wel eentje.
Heel zonde want de camping ligt mooi aan de rivier.

Algemeen 4 4
Omgeving 8 8
Sanitair 3 3
Activiteiten 3 3
Kindvriendelijk 2 2
Staanplaatsen 2 2
Prijs/kwaliteit 5 5

"Teun"

5
10
22:58

Toppie Camping voor mensen die niet van veel luxe houden en die wel iets zijn gewend in hun leven.
Zoek je wel de luxe ,dan weet je ook wat je moet betalen.
Hier op deze plek kun je tenminste nog voor een paar euro kamperen en volop van de mooie natuur genieten.
Ook een dikke pluim voor de beheerders,want ze doen het toch maar mooi met hun tweetjes.
En misschien is het een tip om zelf het sanitair wat netter achter te laten.(Dit zal je thuis ook niet doen)
Je betaalt hier tenslotte niet voor de luxe !!!!!!!!!!

Algemeen 10 10
Omgeving 10 10
Sanitair 10 10
Activiteiten 10 10
Zwembad 10 10
Kindvriendelijk 10 10
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 10 10

"martizio"

1
2.6
19:32

ik kan popo alleen maar bijtreden!
trekt op niks daar, en inderdaad ze zitten van s'morgens tot s'avonds te zuipen!!

Algemeen 2 2
Omgeving 9 9
Sanitair 2 2
Activiteiten 2 2
Staanplaatsen 3 3
Prijs/kwaliteit 3 3
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"