0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 175 km
 
Logo

Colline De Rabais

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Colline De Rabais

Clos des Horles 1
6760 - Virton

+32 (0) 635 711 95
+32 (0) 635 711 95

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 4 4
Omgeving 7 7
Sanitair 4 4
Activiteiten 6 6
Zwembad 4 4
Kindvriendelijk 5 5
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 5 5
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Colline De Rabais

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"eddy balemans"

1
2.8
15:14

Ik kan gewoon geen positieve omschrijving geven.

Sanitair zo verouderd. De tijd is hier echt 30 jaar blijven stilstaan. Het enige dat hiergebeurd is centen binnen halen en snoeien. Maar voor de rest gebeurd er niets.

Algemeen 2 2
Omgeving 8 8
Sanitair 2 2
Activiteiten 2 2
Zwembad 2 2
Kindvriendelijk 2 2
Staanplaatsen 2 2
Prijs/kwaliteit 2 2

"tom berg"

2
4.8
16:55

Inderdaad enkele jaren geleden een mooi camping.
De omgeving blijf mooi. De camping zelf is hard veranderd het is geen familie camping meer. Dit jaar zijn wij onze inspectie ronde hier gestart.
Over de brandveiligheid op het terrein hebben we wel enkele opmerkingen.
Ook vind je enkele huisje die voor afbraak zijn.
KInderen kunnen hier gewoon inspelen. Voor de veiligheid zou je dit beter afzetten voor de mensen. De foto als hier boven is weer niet totaal met de werkelijkheid. Zo zijn er nog foto's die totaal een verkeerd beeld geven van de camping. Voor de hygiene en de gezondheid in de sanitaire blokken is er dringend renovatie nodig en een degelijk onderhoud. Wij bezoeken deze camping al 2 jaar achter elkaar. En toen werd ons verteld welke verandering er gingen komen. Deze zijn nog niet echt uitgevoerd.

Algemeen 4 4
Omgeving 8 8
Sanitair 4 4
Activiteiten 4 4
Zwembad 4 4
Kindvriendelijk 4 4
Staanplaatsen 5 5
Prijs/kwaliteit 5 5

"Marianne en Willem en de kids"

5
9
21:39

Geweldige leuke camping! Wij hebben met ons samengesteld gezin hier een ontzettend leuke vakantie gehad. Het was een domper dat het zwembad bij aankomst dicht was - dat moeten we eerlijk toegeven, maar de oplossing van de camping was prima. Toen na een week het zwembad weer openging was er helemaal niets meer te klagen. Het zwembad was keurig! En eerlijk is eerlijk: het zwembad dicht was overmacht, maar ik heb met bewondering gekeken hoe Jitske en Peter om gingen met de klachten. Het is onzinnig om te zeggen dat ze dat niet goed deden, maar sommige mensen komen gewoon vijf keer per uur klagen!
De rest van de camping is leuk, gezellig, ruim opgezet, fantastische animatie. Het is niet de meest geordende camping die we ooit hebben gezien, maar het was echt geweldig. Het oud en nieuwfeest met de nieuwe volkszanger van nederland jason zal ons en onze kinderen nog lang heugen. En in drie weken tijd heb ik 1 keer en mijn vrouw 1 keer een koude douche gehad, maar dat gebeurt op iedere camping wel eens.
Kortom, wij vonden het helemaal geweldig. Jitske en Peter, jullie zijn lieve en enthousiaste mensen. Laat je niet gek maken door al die zuurpruimen! Wij hebben erg genoten. Tot de volgende keer!

Algemeen 9 9
Omgeving 9 9
Sanitair 9 9
Activiteiten 9 9
Zwembad 9 9
Kindvriendelijk 9 9
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9

"C.N.B"

1
2.9
21:09

Slechte camping. Slecht onderhouden. Klachten word niks aangedaan. Rijtje van ergenissen.

* Kapot zwembad, dichtgegooid door gemeente wegens onhygienisch
* Vieze toiletten, wc papier bijna altijd op
* dubbele boekingen
* slechte staat van veldjes
* Koud water om te douchen
* loslopende honden
* veel lawaai
* weinig controle op de camping
* weinig info
* voor info over de omgeving hoef je niet aan te kloppen
* veldje met speeltoestel bleek een veldje met een huisje en glijbaante die uit het jaar 0 kwamen en slecht opgeknapt. Eerste tijd was hij ook dichtgetimmerd
* gras tot aan knieen
* slechte wifi

Algemeen 1 1
Omgeving 8 8
Sanitair 2 2
Activiteiten 6 6
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 2 2
Staanplaatsen 1 1
Prijs/kwaliteit 2 2

"Janssens Sabine"

2
4
22:31

bij aankomst, ronduit smerig, toen ik dit aan personeel vermelde kwamen ze uit de lucht gevallen, ze zei dat ze nog vorige week(!!) in caravan had gekuist!! we kregen zelf de stofzuiger en dweil in onze handen geduwt, kastjes waren smerig, plakkerig, de bedden lagen vol dode, kleine beestjes, onze tv werkte niet, het fornuis werkte niet, de afvoer zat verstopt, er lag rot voedsel onder de caravan! we hebben echt moeten aandringen aan het "personeel" om dat voedsel eronderuit te halen. toen hebben we naar vacancesoleil gebeld met klachten, ze hebben eigenares ermee geconfronteerd maar ze zei dat haar "professioneel schoonmaakteam" steeds paraat stond en dat wij erop stonden om het zelf te kuisen,dat we aan het liegen waren! ze vertelde tal van leugens, heeft beloftes gedaan aan mn man, maar heeft er geen enkele van nagekomen, elke dag was er wel iets! ongelooflijk! toen we in het vuile zwembad kwamen zagen we zelfs uitwerpselen drijven, men heeft bij de eigenares echt moeten aandringen om dit te verwijderen, de eigenares heeft ons ook geprovoceerd waar andere mensen bij stonden, gewoon voor het feit dat wij klacht hadden ingediend bij vacancesoleil, eigenares denkt echt goed bezig te zijn, dat ze professioneel is, maar is een heel vulgair, vals iemand, cafetaria stelt niets voor, sanitair ronduit smerig, is geen enkele ster waard ook de eigenares niet!! is er wel een mooie omgeving en de animatie was ook goed voor de kindjes, het mooie weer+rustige omgeving: dat was het enige pluspunt; mensen: Dit doe ik nooit meer!!

Algemeen 1 1
Omgeving 7 7
Sanitair 1 1
Activiteiten 7 7
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 7 7
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 1 1

"Camping Check"

3
5.3
09:00

Met mijn 41 jaar kampeer-ervaring was ik erg benieuwd naar deze camping. De ontvangst: matig, het komt over het algemeen ongeinteresseerd over. De accomodatie: Schimmel in de koelkast en algeheel vies. Er is nog iemand geweest om schoon te maken maar daarna hebben we het zelf maar gedaan. Het sanitair is oud en slecht, lekkende kranen, voegen met schimmel, douchewater rond de 30 graden, afwaswater, je kan er je handen niet aan branden. 's nachts overheerste een zware rioolgeur, lijkt van het toiletgebouw te komen. We werden er misselijk van. Speelplaatstje voor de kids is leuk, helaas veel hondenpoep op het gras + loslopende honden. Veel afval op en rond de containers, stank en midden op de camping. Pas op uw banden, bij de drempels op de camping steken bouten uit ! . Gezien de lokatie heeft de camping potentie mits juist beheerd. Vier sterren, zie het als een oude auto, het blijft een auto, zo is het ook met de faciliteiten gesteld. Colline de Rabais, een camping om snel te vergeten.

Algemeen 5 5
Omgeving 6 6
Sanitair 4 4
Activiteiten 6 6
Zwembad 6 6
Kindvriendelijk 6 6
Staanplaatsen 5 5
Prijs/kwaliteit 4 4

"Willem en Ellemijn Troostwijk"

4
8.9
11:35

Een leuke, vriendelijke en betaalbare familiecamping.

Wij hebben op deze camping gestaan van 20 juli tm 10 augustus 2012 en hebben genoten. Er waren inderdaad problemen met het warm water in een van de sanitairgebouwen. Dit duurde een paar dagen, wij zijn toen naar het andere sanitairgbeouw bij de receptie gegaan en daar was het prima. Heel veel mensen deden dat niet - het was ook niet druk in het andere gebouw.
De gasten zijn geinformeerd over de problemen. Het is te kinderachtig voor woorden om daar zo over door te zaniken! Ze hadden pech, maar het werd verholpen.
Wij stonden drie weken en waren met ons gezin nog geen 550 euro kwijt. De animatie is helemaal geweldig, Jitske en Peter zijn schatten en het weer was super. Wij vinden deze camping zonder meer een aanrader en denken er zeker over om nog eens terug te gaan. Het was erg leuk!

Algemeen 9 9
Omgeving 9 9
Sanitair 7 7
Activiteiten 10 10
Zwembad 7 7
Kindvriendelijk 10 10
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 10 10

"Anoniem"

3
5.5
11:51

Colline de RaBAH! Wij zijn hier de eerste 3 weken van augustus geweest. In de eerste week was deze camping echt een ramp. De gereserveerde plaats was bij aankomst bezet, geen warm water, veel kapotte douches, heel veel honden en heel erg vies oud en kapot sanitair. Na de eerste week werd het wel beter qua schoonmaak. Er is 's nachts geen nachtbewaker en er wordt geen rekening gehouden met een avondklok. Het zwembad wordt gevuld met gewoon leidingwater en is erg koud. Er zonde, onze kindjes kwamer er blauw van de kou uit. Veel last gehad van stankoverlast van de papierfabriek.

De omgeving is mooi, maar wandelpaden zijn moeilijk te vinden. De bezienswaardigheden worden flink overtrokken. De kinderspeeltuin bij Croix Rouge bijvoorbeeld. Een vervallen houten kruis en een vervallen houten speeltuin waar het gras een meter hoog stond.

Voor ons was het teleurstelling op teleurstelling. Deze camping en deze omgeving gaan wij nooit meer naar terug.

Algemeen 5 5
Omgeving 7 7
Sanitair 3 3
Activiteiten 7 7
Zwembad 5 5
Kindvriendelijk 5 5
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 4 4

"Esther"

4
7.6
20:03

Zijn 3 weken op deze camping geweest. Super grote plaatsen, hele mooie omgeving, en leuke camping alleen jammer dat ook dit jaar het warme water het steeds liet afweten. In 3 weken een keer of 8 echt heerlijk warm verder nog kouder als lauw ook voor de afwas. Jammer want de rest was top. Sanitair kan ook wel een up-date gebruiken, maar was vaak wel schoon.

Algemeen 8 8
Omgeving 9 9
Sanitair 5 5
Activiteiten 8 8
Zwembad 5 5
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"