0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 137 km
 
Logo

Am Ahrtor

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Am Ahrtor

Ahrweiler

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 8 8
Omgeving 7 7
Sanitair 9 9
Activiteiten 1 1
Zwembad 0 0
Kindvriendelijk 4 4
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Am Ahrtor

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"J. Wiersma"

3
5.6
15:13

Camping “Am Ahrtor” is ideaal gelegen direct aan de stadspoort van de historische en ommuurde stad Ahrweiler. De rivier de Ahr loopt langs de camping. Er zijn twee rijen kampeerplaatsen, één direct aan de Ahr en één daarachter. De camping is knus en klein met 30 staanplaatsen. De mooiste stekken liggen langs de oever van de Ahr (60-80 m2), hier niet meer dan een ondiep beekje dat van de Eifel naar de Rijn loopt. De grootste plekken (100 m2) aan de huizenkant. Aan het begin van de camping liggen een aantal kleine camperplekken. Er staan voldoende grote bomen voor de nodige schaduw. Alle plekken hebben stroom en halfverharding in de vorm van grind. De weg over de camping is in asfalt uitgevoerd.

De camping heeft een nieuw sanitairgebouw dat aan het begin van de camping ligt. Hier zijn ook de afwasplekken en wasmachine en droger ondergebracht. Sanitair en douches zijn te betreden middels een zgn. sani-code. Heren en dames gescheiden. Erg schoon en voldoende capaciteit. Aan het einde van de camping ligt een grasveld, speciaal bestemd voor tenten. Er is geen camperservice, maar je chemisch toilet kan wel geleegd worden.

Wifi is over het hele terrein te ontvangen. Er is voldoende verlichting op het terrein. De camping ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Ahrweiler. Een grotere supermarkt is op 10 min lopen. Camping is open van 10.00 – 19.00 uur. Tussen 12.00 en 15.00 uur is er ‘mittagsruhe’, de camping is dan gesloten voor aankomende of vertrekkende kampeerders. Wel is de indruk dat de kampeerders op deze camping erg op zichzelf georiënteerd zijn.

In 2012 is de camping alleen bereikbaar via een ‘Umleitung’. (geel bord U) Gevolg van renovatie van de brug over de Ahr, pal naast de camping. Volg bij de afgesloten brug de witte bordjes met het campingteken en je komt keurig bij de camping uit.

Algemeen 8 8
Omgeving 7 7
Sanitair 9 9
Activiteiten 1 1
Kindvriendelijk 4 4
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"