0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 163 km
 
Logo

Opperland Camping

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Opperland Camping

Wissinghauser Strasse 22
59964 - Deifeld

+31.5632.7361
+31.5632.7361

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 9 9
Omgeving 9 9
Sanitair 9 9
Activiteiten 1 1
Zwembad 0 0
Kindvriendelijk 6 6
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Opperland Camping

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"Henk Langeler"

3
6.1
17:42

Een super camping met hele aardige en hulpvaardige eigenaren s'morgens verse broodjes met eieren te koop alhoewel afrekenen van een en ander bij weggaan van de vakantie periode.Zoals reeds gezegd klasse sanitair en zeer schoon een camping om lang te vertoeven vooral voor ons wat ouderen.We zullen hier zeker nog wel weerkomen in het voorseizoen.

Algemeen 10 10
Omgeving 9 9
Sanitair 10 10
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 10 10

"Esther"

4
7.4
13:01

Wij staan nu voor het 2e seizoen in de wintermaanden. Heerlijk rustige camping. Vriendele en hulpvaardige campingeigenaren en zeer goed en warm sanitair. Als je kinderen met minimale materialen kunnen spelen hebben zij het er ook erg naar hun zin. Fam. Posno

Algemeen 9 9
Omgeving 9 9
Sanitair 10 10
Activiteiten 5 5
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 9 9

"herman"

3
6.8
22:46

Ik deel de onderstaande meningen volkomen. Echt een goede camping voor rustzoekers.

Aanvulling op onderstaande:
- winkeltje in Deifeld is dicht sinds april 2012 door overlijden van de eigenaresse
- Alle velden hebben 2x16A aansluitingen per plaats, behalve het onderste veld links. Deze heeft maar 1x10A (waar wij dus stonden, maar mochten een verlengkabel naar een paal op een ander veld leggen...)
- we hadden goede internet verbinding op het ondersta veld, alleen er op letten dat je voor een raam in de caravan zit met vrij uitzicht naar de hoek van de boerderij waar de antenne zit.

Algemeen 9 9
Omgeving 10 10
Sanitair 9 9
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9

"Cris"

3
6.9
08:19

Wij kunnen niet anders dan Nelly gelijk te geven. Dit is echt een pareltje van een camping. Deze camping is idyllisch gelegen in het landelijke Deifeld. De plaatsen op de camping zijn groot en van alle gemakken voorzien. Er is zelfs gratis WiFi! Dit is op sommige delen van de camping wat wisselend van ontvangst, maar als je dicht bij de boerderij staat, kun je zelf in je caravan internetten. De eigenaar heeft prachtige sanitaire voorzieningen aangelegd. Zo zouden velen het thuis ook wel willen.
De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen. Maar ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen. We hebben ook een aantal keren campers met een motoren gezien die lekker gingen touren op de motor door de prachtige omgeving. In het voorjaar toen wij er waren toonde de omgeving zich in al z'n pracht.
De eigenaar zorgt iedere ochtend voor verse broodjes op de camping. Voor de boodschappen kun je inderdaad terecht in Deifeld, al stelt dat niet zoveel voor, of naar Usseln, Winterberg, Medebach of Willingen. Alle op zo'n afstand van 15 km. Daar vind je grote supermarkten.
Voor kinderen is de camping niet zo geschikt. Er zijn minimale speelvoorzieningen, al is de eigenaar wel van plan dit uit te breiden. De eigenaren zijn overigens erg hulpvaardig en bereidwillig. Je mag bijvoorbeeld best een stukje op zijn quad rijden.
Dit is een camping vooral voor rustzoekers. Ook wij willen 'm liever voor onszelf houden, maar je moet een ander ook wat gunnen. Een echte aanrader als je rust, comfort, een prachtige omgeving, gutbürgerlichte Küche, gemoedelijkheid en ontspanning zoekt. Wij komen er zeker weer.

Algemeen 9 9
Omgeving 9 9
Sanitair 10 10
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 9 9
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"