0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 183 km
 
Logo

Waldfrieden

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Waldfrieden

Saarburg

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 7 7
Omgeving 8 8
Sanitair 7 7
Activiteiten 2 2
Zwembad 2 2
Kindvriendelijk 3 3
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 7 7
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Waldfrieden

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"C. van Wijk"

2
4.4
14:38


DIT NOOIT MEER!!!!
De camping is rustig gelegen. Ontvangst door een vriendelijke mevrouw. Je krijgt een meetapparaat mee voor de elektriciteit. De aansluitpunten van het elektrisch zitten tussen de brandnetels. Het zwembad is een plastic bak die vol zit met groen water en kroos en waar eenden in zwemmen. Veel vaste staanplaatsen. Toiletgebouw zit er netjes uit maat alles staat wel dicht tegen elkaar aan, geeft een zeer benauwde indruk. Na plaatsing van de caravan besloten we in het restaurant op de camping wat te gaan eten. Drankje en eten besteld. Eten kan ongeveer een uurtje duren, want er is een groep. Prima, wij hebben vakantie. Na 5 kwartier komt de bediening zeggen dat wij geen eten meer krijgen. De kok om uitleg gevraagd, die ging enorm te keer en het scheelde niet veel of hij had ons van de trappen van het terras gesmeten. Raus, Raus, schreeuwde hij. ABNORMAAL. Hier komen wij NOOIT meer.
De camping raden wij dus ook ABSOLUUT NIET AAN!!

Algemeen 7 7
Omgeving 7 7
Sanitair 5 5
Activiteiten 4 4
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 4 4
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 1 1

"Hetty"

3
5.3
09:04

Prima camping, met mooie fiets en wandelmogelijkhedenvanaf de camping. Aardige dames aan de receptie en voor informatie over de omgeving ga je naar de plaatselijke VVV. Heerlijke week gehad. Fietspad tegenover camping bijna gelijkvloers! Is perfect, zodat je geen grote hoogtes naar het dorp aflegt, maar eromheen fietst.
Aanrader wandelroute 1 en 2 vanaf de camping en fietsen langs de Saar naar museum (en lunchrestaurant) Villeroy en Boch in Metzlach. Met de auto naar Trier, leuke hippe stad,met in tegenstellingvtot Saarburg,veel jonge mensen. Wij waren er in april 2016.

Algemeen 8 8
Omgeving 10 10
Sanitair 8 8
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8

"Yolande"

2
4.3
18:21

Wij hebben hier in het hoogseizoen een viertal nachten doorgebracht. Het is een ons-kent-ons camping. Veel Nederlanders die her en der verspreid op de camping stonden en elkaar steeds opzochten. Er wordt ook veel georganiseerd zoals wandelingen in de omgeving en in Luxemburg en bingo avonden.
Het sanitair is redelijk, wel kost het even tijd voordat je door hebt hoe de douches precies werken. De douchetijd is gelimiteerd, het water is wel goed warm, maar de straal uit de douche is snoeihard zodat je min of meer gezandstraald wordt.
De staanplaatsen zijn ruim en hebben een eigen waterpunt. Voor elektriciteit krijg je een meterkastje mee die jouw verbruik registreert. Je kunt broodjes bestellen, er is ruime keus. Er is veel te zien in de omgeving.

Algemeen 6 6
Omgeving 7 7
Sanitair 7 7
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 7 7

"Tonny Nug"

4
8.4
12:04

Afgelopen zomer zijn we hier niet geweest maar we verheugen ons nu al op de aankomende zomervakantie. Dan staan we weer 3 heerlijke weken op deze, voor ons, geweldige camping

Algemeen 9 9
Omgeving 9 9
Sanitair 8 8
Activiteiten 8 8
Zwembad 6 6
Kindvriendelijk 9 9
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9

"Jan Duursma"

4
8.1
14:59

Mooie camping, met zeer schone saniatair
Achterste gedeelte veel stacaravans.
Plaatsen met schadaw en/of zon

Algemeen 9 9
Omgeving 8 8
Sanitair 10 10
Activiteiten 7 7
Zwembad 6 6
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 8 8

"Vermij"

2
4
22:30

In juli 2012 een lang weekend gestaan. Prima camping om als basis te gebruiken voor uitstapjes in de omgeving. Vriendelijke ontvangst, schoon en net sanitair. Omgeving is prachtig. Het gezellige centrum van Saarburg op wandelafstand. Aanraders: Schnitzelhouse Im Hagen 1 en de ijssalon in de Graf Siegfriedstrasse

Algemeen 8 8
Omgeving 8 8
Sanitair 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8

"hdm"

3
6.3
15:56

Vele vaste caravans op het achterste deel van deze goed verzorgde, rustig in een prachtige omgeving gelegen camping doen afbreuk aan het vakantiekarakter van dit terrein. In het voorste gedeelte mooie ruime standplaatsen.
Vriendelijke ontvangst, goede, schone sanitaire voorzieningen. Heel veel Nederlandse gasten. Een fietspad zonder stijgingen/afdalingen voert naar het leuke, gezellige, oude centrum. Hier kun je je best enige tijd vermaken.

Algemeen 7 7
Omgeving 8 8
Sanitair 7 7
Zwembad 6 6
Kindvriendelijk 6 6
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"