0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 290 km
 
Logo

Ashbourne Camping And Caravanning Club Site

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Ashbourne Camping And Caravanning Club Site

Belper Road ( A517 )
DE6 3EN - Ashbourne

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 7 7
Omgeving 7 7
Sanitair 5 5
Activiteiten 0 0
Zwembad 0 0
Kindvriendelijk 1 1
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 4 4
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Ashbourne Camping And Caravanning Club Site

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"Erik huurman"

2
3.8
14:26

Wij hebben afgelopen zomer op deze camping gestaan (eigenlijk door het slechte weer waren we genoodzaakt om weer naar het oosten van Engeland te verhuizen). Het is een camping waar een verhaal aan zit!

De camping staat hier al ruim 40 jaar en wordt beheerd door de Camping and Caravanning Club. De site zelf is eigendom van de Council of Oxford en het betreft een voormalige landfill site. En nu komt het: de Council is de eigenaar, Go Outdoors is de hoofdhuurder van het terrein (inclusief camping) en de Camping and Caravanning Club zijn de onderverhuurders. De camping is te bereiken via het parkeer terrein van Go Outdoors en de ingang wordt gemerkt door een wit bord van de Camping and Caravanning Club (goed opletten dus!!) Nog niet zo lang geleden had Go Outdoors het plan gevat om samen met de Camping and Caravanning Club de gehele site weer opnieuw op te knappen en deze naar een hogere standaard te brengen. Maar nog voor dat er een begin was gemaakt heeft Go Outdoors zich terug getrokken. Omdat de grond en gebouwen eigendom zijn van de council of Oxford, wordt er dus niets meer in geïnvesteerd en leeft men van jaar tot jaar!

De algemene indruk krijgt van mij een 7 omdat de assistant wardens er alles aan doen om je te helpen en je va een plekje te voorzien. (niet geheel)Vreemd genoeg is deze camping altijd druk en meestal vol dat men 'nee' moet verkopen.

De omgeving is aan de ene kant verre van ideaal omdat deze camping vlak aan het spoor en een doorgaande wegen ligt, maar heeft als enorm pluspunt dat je binnen twee minuten (met de P&R bus) in het centrum van Oxford bent.

De staat van het sanitair gaat erg achteruit (er wordt immers niet meer in geïnvesteerd), met die verstande het is nog redelijk en het belangrijkste is dat het zo goed en zo kwaad als het gaat wordt schoongehouden.

Er zijn geen activiteiten, zwembaden of andere animatie, dus kinderen moeten zich zelf zien te vermaken zonder dat ze, zoals Maaike dat mooi verwoorde, de andere gasten lastig vallen! Kind vriendelijkheid scoort dan ook een 1.

De staanplaatsen zijn redelijk en je kunt aardig je caravan en auto kwijt, het is er niet echt groot allemaal. Nogmaals het is een oude landfill site waar feitelijk niets meer aan wordt gedaan.

De prijs kwaliteitverhouding is ver beneden peil, wij moesten als niet leden 30 GBP per nacht betalen en dat is heel veel gezien de staat en de minpunten.

Pluspunten:
- Vlak bij het centrum van de mooie stad Oxford die meer dan een bezoek waard is.
- Go Outdoors verkoopt alles op het gebied van kamperen en het outdoor leven, dus als je nog met spoed iets nodig hebt dan is dat de winkel
- Je kunt er heerlijk langs de rivier de Thames wandelen

Minpunten:
- De staat van de camping (sanitair etc.).
- De veels te hoge prijs per nacht.
- Het lawaai overlast van de trein en het overige verkeer (oordopjes zijn geen overbodige luxe).

Je kunt er uiteraard voor kiezen om een camping verder op te kiezen, maar dan nog staan de meeste campings vaak langs een drukke A weg en moet je vaak eerst een stukje met de auto naar de dichtst bij zijnde P&R. Natuurlijk zijn er ook rustige campings te vinden die wellicht niet naast een drukke A weg liggen, maar ook hier geld houdt rekening met gemiddeld een uur langere reistijd naar een P&R.

Tips:
- Bezoek één van de vele colleges van de Oxford university, ze zijn de moeite waard (ontdek welke beroemdheden hier allemaal hebben gestudeerd).
- Het kasteel is erg leuk
- Hou je van water? Ga lekker punteren in Oxford!
- Bij de kings Arms en de White Horse kun je lekker en goed eten.
- Ga naar Alice in wonderland en ontdek hoe het verhaal is ontstaan (zie ook Christ Church College).
- Loop eens door de straten van Oxford of maak een rondleiding door de stad met een gids!
- Ontdek het Oxford van Inspector Morse.

Kortom: Oxford is een bezoek meer dan de moeite waard!!

Algemeen 7 7
Omgeving 7 7
Sanitair 5 5
Kindvriendelijk 1 1
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 4 4
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"