0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 166 km
 
Logo

Birkelt

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Birkelt

Larochette

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 5 5
Omgeving 7 7
Sanitair 5 5
Activiteiten 6 6
Zwembad 6 6
Kindvriendelijk 6 6
Staanplaatsen 5 5
Prijs/kwaliteit 6 6
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Birkelt

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"Teleurgesteld en boos"

3
5.9
16:51

Op de heenreis (23 juli 2016) werd ik gebeld dat we (ik en mijn 3 kinderen) maar weer naar huis moesten gaan, want het was de dag ervoor noodweer geweest en we konden de camping niet op. Pas aan het einde van de volgende dag was het mogelijk de camping te bereiken. Omdat we al over de helft van de heenreis waren, toch besloten om richting Larochette te gaan, en daar een hotel te boeken. Ik wilde proberen om de vouwwagen op de camping te krijgen, zodat ik daar niet mee hoefde te slepen. Eenmaal op de camping aangekomen, wat dus wel mogelijk was, bleek dat ze bij de receptie niets wisten over het terugsturen van bezoekers die deze dag aan zouden komen. Zeer verbaasd, maar ook blij dat we toch waren doorgereden ging ik de laatste dingen afhandelen met de medewerker van de receptie. Toen kreeg ik de plattegrond toe geschoven en werd me verteld waar ik naartoe moest rijden. Dat was plek 92. Maar ik had plek 326 gereserveerd, tegenover en naast bevriende stellen. Ik kon hoog en laag springen, maar kreeg mijn plek niet, omdat die al was bezet. Ik had er extra voor betaald om die plek te krijgen, en kon daarom dat geld terug krijgen. Maar ik had dat geld betaald om er zeker van te zijn dat we met de 3 stellen bij elkaar zouden staan. Maar dat gebeurde dus niet. We stonden allemaal niet op onze gereserveerde plek. Terwijl op de reispapieren stond dat we op onze gereserveerde plek zouden komen te staan. Ik heb gebeld met Vacansoleil waar ik de vakantie had geboekt. Ze zouden me voor het einde van de middag terug bellen, maar helaas heb ik nooit meer iets van ze vernomen.
En toen was het ook nog eens 2 weken niet van dat hele lekkere weer. Daar kan niemand wat aan doen natuurlijk. Alleen wel heel erg jammer dat ik op plek 92 stond, want dat blijkt samen met plek 93 en 94 de natste plek op de camping te zijn. Dus kon ik bijna iedere ochtend mijn voortent uit dweilen en liepen we de hele vakantie op smurfensnot. Je wilt dan ook niet weten wat voor baggerstank er in de voortent hing.
Verder heeft de camping leuke animatie, alleen jammer dat er op het animatieprogramma niet van te voren staat dat je je ergens voor op moet geven of dat er kosten aan verbonden zijn. Zo dacht mijn zoon te gaan laser gamen, maar kwam heel teleurgesteld thuis.
Zo kan ik nog wel even door gaan. Voor mij nooit geen vakantie meer op camping Birkelt.

Algemeen 4 4
Omgeving 9 9
Sanitair 6 6
Activiteiten 7 7
Zwembad 6 6
Kindvriendelijk 7 7
Staanplaatsen 3 3
Prijs/kwaliteit 5 5

"Peters"

5
9.3
15:31

Voor het eerst in 20 jaar een camping waar ik terug wil komen

Algemeen 9 9
Omgeving 9 9
Sanitair 9 9
Activiteiten 10 10
Zwembad 9 9
Kindvriendelijk 10 10
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9

"jolanda"

4
8.4
20:45

we hebben hier twee zalige weken gehad met goed weer. Vooral voor de kleinere kinderen is het er goed te doen. Onze oudste (15) had in het begin wat meer moeite met haar plaats te vinden maar uiteindelijk heeft ze het toch naar haar zin gehad.

Algemeen 8 8
Omgeving 9 9
Sanitair 7 7
Activiteiten 8 8
Zwembad 8 8
Kindvriendelijk 9 9
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9

"Sjaak"

1
1
20:36

echt een saaie sombere camping

Algemeen 1 1
Omgeving 1 1
Sanitair 1 1
Activiteiten 1 1
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 1 1
Staanplaatsen 1 1
Prijs/kwaliteit 1 1
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"