0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 165 km
 
Logo

Europacamping Nommerlayen

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Europacamping Nommerlayen

Nommern

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 6 6
Omgeving 6 6
Sanitair 6 6
Activiteiten 3 3
Zwembad 4 4
Kindvriendelijk 3 3
Staanplaatsen 4 4
Prijs/kwaliteit 5 5
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Europacamping Nommerlayen

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"Smit"

4
8.9
20:39

Komen al 4 jaar op deze camping en nemen dan een A3 comfort plaats. Volgend jaar weer. Zwembad leuk en groot genoeg voor de camping. S'morgens vers brood te koop. Supermarkt dichtbij. 10 min. Op de fiets of met auto.

Begrijp niet de negatieve reacies. Komen elk jaar weer bekende kampeerders tegen die ook enthousiast zijn. Opvallend veelal uit Noord-Holland.Die ook telkens terug komen. Receptie ook erg aardig en behulpzaam. En zwembad, ja daar zijn wat regeltjes maar daardoor wel weinig overlast van ballen die ongwenst tegen je hoofd aan komen.

Altijd leuk contact met medekampeerders om ons heen, en ja er zitten ook wel eens van die luidruchtige kampeerders bij die geen rekening houden met andere en erg op zichzelf zijn en laten dat nou ook meestal degene zijn die hier de negatieve recenties plaatsen.


Algemeen 9 9
Omgeving 9 9
Sanitair 9 9
Activiteiten 8 8
Zwembad 9 9
Kindvriendelijk 9 9
Staanplaatsen 9 9
Prijs/kwaliteit 9 9

"Wendy"

3
5.5
14:59

Camping Nommerlayen, we hebben er 2 weken in een chalet gewoond. Chalet was prima. Compleet ingericht echter weinig schaduw in de middag wat met het warme weer niet altijd fijn was.

De camping zelf had erg kleine plaatsen waardoor het vooral de 2e week erg druk en luidruchtig werd. Het animatieteam draaide steeds hetzelfde programma af.
Drankjes waren erg duur, 2 euro voor een biertje of glas wijn, 1,90 voor frisdrank. Dat is voor de jeugd veel geld. In de 2e week deed het internet het regelmatig niet, ineens moest er voor betaald worden, maar dat was dan weer niet waterdicht.
Broodjes halen in de ochtend bracht dagelijks verrassingen. Elke dag werd het systeem gewijzigd. Gevolg was wel dat er vaak vele handen aan ons verse broodje zaten en op het einde moest je zelfs je oude zak meenemen als je toch elke dag hetzelfde bestelde, lekker hygiënisch.

Het zwembad is groot, 50 meter bij ca. 10 meter, echter is er maar 1 trapje in het bad, dat pas heel hoog begint. Handig als je wat minder elastisch bent geworden. Er werd ook vaak een soort bal waarin een mens kon op het water gelaten, soms 2. Gevolg was dat je er eigenlijk niet meer omheen kon zwemmen zonder dat die bal over je heen ging. Heb dat als zeer onprettig ervaren.
Op een gegeven moment werden toegangspoortjes ingesteld en kon je alleen nog naar binnen met je douchekaart. Echter als je eerst ruim week zonder kaart kunt gaan , kun je dus elke keer terug, op vakantie denk ik niet steeds na en omdat regels steeds veranderden, werd je ook hier niet echt blij van. De poortjes werkten in het begin geheel niet, met als gevolg dat je er niet door kwam, klem zat etc. En kleine kinderen laat je er niet zomaar alleen ingaan omdat die zeker klem zaten.

Over kleine kinderen en veiligheid gesproken. De eerste week stond er in de route naar het zwembad een oude vriezer, open met heel vies water er in. Kleine kinderen kunnen daar aan gaan prutsen en hun vingers verliezen aan het ijzer en tussen de motor. Heeft week geduurd voordat dat weg was.

Dan vuilafvoer. Waren hele grote containers waar je op moest lopen en dan in een gat je vuil moest gooien. Dit stonk geweldig. Ze stonden mooi opgesteld langs het pad van de camping langs de winkel naar het zwembad, waar je dus meerdere malen per dag langs liep. Lekker fris. Maar ach, je liep je daar ook vast in de waslijnen van het animatieteam of kon zien hoe het personeel hun eigen container even flink aanstampte door er midden in te gaan staan. 5 minuten later liep de man weer over het terras.

Animatie voor de oudere jeugd. Leuk, maar zeer eentonig. In de avond was de bunker geopend. Helemaal te gek als je jongens van 12 en 15 hebt. Echter de muziek was op de zaterdag na, dan stond er een DJ, continu dezelfde shit. Wat er ook aangevraagd werd aan muziek, het werd gewoon niet gedraaid.

Het personeel. Wij spreken 3 talen vloeiend, maar hier was het continu de vraag in welke taal je je bestelling mocht doen. Nederlands, Duits, Engels, maar eigenlijk het liefste in het Pools. Want het overwegend Poolse personeel is goed, vriendelijk en kundig, maar spreekt bijna geen woord over de grens. Maar! Deze waren nog niets vergeleken met de eigenaren. In de loop van de vakantie kregen wij door wie nu eigenlijk de eigenaren zijn. Dit zijn een zeer onvriendelijke zoon die de horeca leidt. Vraag hem niets! Want dan wordt hij heel boos, je bent tenslotte maar gast. Zijn moeder zit in de receptie en is bot en onvriendelijk. Dan loopt er nog een zoon rond die de technische zaken doet, althans repareerde hij onze boiler. Terug naar veiligheid, de douchekraan in ons chalet was nog ouderwets, dus geen thermostatische mengkraan. Het water werd echter zo heet, dat ik zelfs bij mijn 12-jarige zoon nog angst had dat hij zich zou verbranden. Handig met kleine kinderen dus.
De eigenaar zelf liep evenals zijn zoon die de horecaleiding had de gehele 2 weken in dezelfde kleding rond, het was maar 28 graden die week.

Al met al is dit een camping met veel extra’s dat heel leuk kan zijn. Ware het niet dat het heel erg druk is in het hoogseizoen en ongelooflijk duur. Wij betaalden 1700 euro voor een chalet, waarbij 1 week in het voorseizoen en 1 week in het hoofdseizoen. De campingplaatsen zijn ook heel duur. Het zwembad is leuk, maar verouderd en oogt daardoor vies. Later hadden ze ook nog een voetenbak aangelegd met heel weinig, stilstaand water. Voetschimmel gegarandeerd dus. De animatie was standaard en in de avond voor volwassen totaal slecht. Om 22.00 uur werd je ongeveer van het terras geveegd, de avond was voorbij. 1x per week is er livemuziek, de band is echt goed. Verder is er totaal niets. Niet alle ouders moeten hun schreeuwende en huilende kinderen bewaken in de avond, maar er zat weinig anders op als mee te luisteren bij je huisje of tent.

Wat ons tevens erg stoorde was dat er veel kleine kinderen de hele dag liepen te gillen en schreeuwen en huilen. Nu zijn onze kinderen inmiddels pubers, maar kan me toch niet herinneren dat ik mijn jongens zo tekeer liet gaan op een camping, heb vaak gekampeerd. Hier kan de camping weinig aan doen. Dus wij zoeken de volgende keer maar een ander vakantie adresje.

Algemeen 6 6
Omgeving 8 8
Sanitair 8 8
Activiteiten 6 6
Zwembad 6 6
Kindvriendelijk 4 4
Staanplaatsen 3 3
Prijs/kwaliteit 3 3

"Mc Deng Xio"

1
1
19:55

Wij zien af van een komst naar de camping.Als ik lees dat je als kind wordt behandeld en dat je niet kunt douchen zonder sleutel, is er voor ons en velen al de pret af en kost dit natuurlijk klanten.
Men is zo bang voor misbruik van water.Maar net opgevoede mensen
die altijd kamperen zijn niet zo verspil zuchtig.
Wie weet nog dat je met je moeder naar de slager ging en een stukje worst kreeg?Wat was je blij en dankbaar!
Een kinderhand is snel gevuld.Als men dan de negatieve beoordeling krijgt blijven veel mensen weg.
wees zuinig op je gasten en behandel ze als vorsten goed.Dat heet mond op mond reclame.Dan komen ze terug.Dit beleid toont geen respect.
Op den duur verlies je het van het volk
Wij kijken dus verder
succes verder

Mc Deng Xio

Algemeen 1 1
Omgeving 1 1
Sanitair 1 1
Activiteiten 1 1
Zwembad 1 1
Kindvriendelijk 1 1
Staanplaatsen 1 1
Prijs/kwaliteit 1 1

"Gijs van der Sman"

2
4.8
19:51

Deze camping is mooi gelegen aan een baai. Je hebt de keuze uit een veldje direct aan de kust of de terrassenplaatsen. In juni was het erg rustig en de prijzen waren daardoor schappelijk. In augustus schijnt het heel druk te zijn op de camping en ook de prijzen schieten dan omhoog.

Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair was uitstekend en ook de andere voorzieningen waren top. Er is een zwembadje maar verder is er weinig te doen voor kleine kinderen.

De plaatsen op de terrassen zijn ruim, maar moeilijk toegankelijk met een caravan. Ook dien je je auto op je plek te zetten maar dit is lastig te doen op de terrassen. Bij ons ging het prima omdat er verder niemand bij ons in de buurt stond.

Algemeen 8 8
Omgeving 8 8
Sanitair 9 9
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 7 7
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"