0 favorieten
 
Logo

"de Veerse Pot"

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

"de Veerse Pot"

Polredijk 2
4351 RT - Veere

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 5 5
Omgeving 8 8
Sanitair 6 6
Activiteiten 0 0
Zwembad 0 0
Kindvriendelijk 4 4
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 5 5
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over "de Veerse Pot"

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"Verweij"

2
4.3
16:03

Boerencamping die weinig uitstraling heeft. Er zijn geen voorzieningen voor kinderen. Sanitair is oud en bevindt zich in een oude keet. Het is wel schoon. Afwasplaats buiten. De gasten zijn voornamelijk ouderen met camper / caravan.

Half augustus 2012 hebben we deze camping twee dagen voor onze geplande vakantie gebeld om te vragen of de camping rustig was en of er plek was. Het antwoord was positief en toen dat werd gevraagd. hebben we aangegeven dat we van plan waren ongeveer een week te blijven.

We hebben er maar één nacht verbleven. Omdat er twee hanen vlak bij onze plek zaten (bij de buren, niet bij de eigenaars zelf) die vanaf de vroege uurtjes tegen elkaar op kraaiden en niet meer stopten, hebben we vanaf 04.45 uur niet meer geslapen. Wij waren op zoek naar rust en wilden dus niet langer blijven. We hebben dat netjes (binnen, want er stonden al nieuwe potentiële klanten buiten te wachten!) gemeld en die ene nacht afgerekend. De boerin was begripvol en deed niet moeilijk. Ze gaf ook aan dat er eerder mensen om deze reden waren weggegaan. De boer vond echter dat we de resterende dagen ook moesten betalen en maakte dat op een niet zo leuke, intimiderende manier duidelijk. We hebben al op veel boerencampings gekampeerd maar we zijn nog nooit zo behandeld. Jammer! Gelukkig zijn er in deze omgeving nog veel meer boerencampings.

De omgeving is namelijk mooi. Veere en Middelburg zijn mooie plaatsen om te bezoeken. Op het Veerse Meer kun je heerlijk varen en het is ook prima zwemwater. Op warme dagen kun je naar het strand, bijvoorbeeld in Vrouwenpolder.

Algemeen 5 5
Omgeving 8 8
Sanitair 6 6
Kindvriendelijk 4 4
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 5 5
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"