Om deze website goed te laten functioneren gebruikt Campingmening.nl cookies. Klik op akkoord om de website goed te laten uitvoeren. Akkoord
U bent hier: campings > Nederland > Noord Brabant > Zundert > Camping Internationaal

Camping Internationaal www.internationaalpriem.nl

Campingnr 25757
Negatief (4.9)    4.9
 • algemeen
  /10
  6
 • omgeving
  /10
  5.3
 • sanitair
  /10
  5
 • animatie
  /10
  5
 • zwembad
  /10
  5
 • kindvriendelijkheid
  /10
  4
 • plaatsen
  /10
  5
 • prijs/kwaliteit
  /10
  4
4 beoordeling(en)
Plaats Zundert
Land ned Nederland
Regio Noord Brabant
Website Open de website van deze camping in een apart scherm.
Kaart/gps Zoek op Google Maps (experimenteel) toon op kaart | route naar deze camping
Contact
Type camping Camping met jaarplaatsen
Geschikt voor Aan wie zou u deze camping aanraden?
Type campingWat voor type camping is dit volgens u?
Heeft u correcties of aanvullingen?
Geef nu uw mening over deze camping
Zoek
Zoek op regio

Zoek
Bekijk foto's

Internationaal | Campingmening.nl

Reacties

| 2015 | voorseizoen
Negatief (1.1)
1.1
 • algemeen
  1/10
  1
 • omgeving
  2/10
  2
 • sanitair
  1/10
  1
 • animatie
  1/10
  1
 • zwembad
  1/10
  1
 • kindvriendelijkheid
  1/10
  1
 • plaatsen
  1/10
  1
 • prijs/kwaliteit
  1/10
  1
Camping Priem een stukje hel op aarde,

Zeven jaar geleden kochten wij een mooie caravan op camping Priem,
de caravan kochten wij van de huidige eigenaar Jos Priem naar ons idee leek dit een eerlijke nette man die er was voor zijn klanten.
Voor ruim 10.000Ä een nette stacaravan gekocht,al snel bleek er van alles mis met deze caravan en waren we toen der tijd al flink voorgelogen door de eigenaar,het dak was lek de vloer bleek rot de leidingen waren lek het chassis was gebroken en ga zo maar door,na later bleek wist de eigenaar hier van en heeft hij ons bewust een wrak verkocht.
We hebben het op onze eigen kosten laten repareren en hadden toen een mooi stulpje.....maar al snel bleek dat deze camping niet echt was wat ons door de eigenaar vertelt en voorgeschoteld was.....

De prachtige speeltuin is werkelijk levens gevaarlijk,het zwembad is vies en maar 2 maanden per jaar open,het park is zeer slecht onderhouden en 70procent van de staanplaatsen was leeg of er staat een lege onbewoonbare caravan op,de paden zijn zeer slecht te bewandelen en met de auto is het ook geen doen,bij een beetje regen veranderen ze in modderpaden.

Het onderhoud aan groen wordt totaal niet gedaan en de camping ligt bezaait met omgevallen bomen en afgebroken takken en troep,door de troep heeft ongedierte vrij spel zitten de lege barakken vol met muizen en kakkerlakken en ander ongedierte en komt de schimmellucht je bij warm weer van alle kanten tegemoet.
De lege barakken zijn eigendom van de familie Priem,deze beloven telkens weer de rommel op te ruimen maar vergeet het maar,er wordt niks gedaan echt niks,onze klein kinderen die mogen de speeltuin niet meer in van het zwembad krijgen ze uitslag door de slechte en smerige water.

Afgelopen zomer zijn de kuilen in het pad volgegooid met fijn puin.....een mengsel van vlijmscherpe stenen en een mengsel van glasscherven en staalpuin wat toch ernstige verwondingen bij mens en dier tot gevolgen had en de vele ontelbare lekke banden,wanneer de wij de eigenaar hier op aanspraken was het advies om niet meer op het pad te lopen of te rijden en een oplossing bleek eveneens uit.

Melding doen van deze misstanden heeft geen nut het boeit de eigenaar totaal niet,de ANWB,ADAC,ASci,Tourclub Brabant,Recron enz hebben al diverse rechtszaken tegen de eigenaar lopen wegens wantoestanden,belasting fraude, oplichting enz bij al deze organisaties is de camping overigens geroyeerd als lid en is er zelfs een negatief reisoordeel voor deze camping,uitgeschreven.

De gemeente Zundert krijgt ook geen grip op de zaak,de politie is er van op de hoogte dat de eigenaar fraudeert met toeristen belasting en veel geld in eigen zak steekt,de toeristenbelasting bedraagt in de gemeente Zundert namelijk 1,14Ä p.p.p.n de camping eigenaar rekent 3,75 p.p.p.n.
Permanente bewoning mag in de gemeente Zundert niet maar wie de eigenaar 500Ä in een envelop overhandigd mag er 365 dagen per jaar wonen.

Voor vragen is deze familie onbereikbaar,als je belt wordt je vaak uitgemaakt voor oud vuil en bevloekt en op mail wordt niet gereageerd en zelfs aangetekende brieven blijven onbeantwoord.

Het enige waar het deze familie omdraait is het innen van zoveel mogelijk geld.en daar werkelijk niks voor terug doen,animatieteams de speeltuin,de activiteiten het onderhoud alles ligt stil maar wel jaarlijks fors meer stageld rekenen of de kosten voor water en stroom flink verhogen zo betaald U op de camping voor een KWH stroom en een M3 water gemiddeld 8 keer zoveel dan bij U zelf thuis,de eigenaar rekent hier voor 8 maal de prijs als transport kosten.......
Overigens is douchen in de eigen caravan onmogelijk omdat het water zeer hoge concentraties legionella bevat door de vele dode leidingen die over heel de camping liggen,ook hier op ontkend de familie Priem enige aansprakelijkheid of schuld.

Mensen dit bericht is echt niet om te zeuren maar meer om U te behoeden voor de vele leugens en fabels van Jos en Carolien Priem,
Op het eerste oog 2 aardige mensen maar het zijn fantasten 1e klas en gaan werkelijk over lijken.

Fijne vakantie toegewenst
berichtnr: 81968

| 2015 | voorseizoen
Negatief (1.0)
1.0
 • algemeen
  1/10
  1
 • omgeving
  1/10
  1
 • sanitair
  1/10
  1
 • animatie
  1/10
  1
 • zwembad
  1/10
  1
 • kindvriendelijkheid
  1/10
  1
 • plaatsen
  1/10
  1
 • prijs/kwaliteit
  1/10
  1
Camping Priem.

Verscholen tussen het prachtige natuurgebied De Moeren ligt een zeer belabberde camping met de naam Priem,Internationaal.

Deze camping ooit opgericht door de vader van de huidige eigenaar is al zijn pracht en glorie de laatste jaren verloren,wat ooit een Juweel van de familie Priem was is nu veranderd in een zeer onverzorgd park,met heel veel slechte lege caravans die door de verpaupering onbewoonbaar zijn geworden,meer dan de helft van de staanplaatsen is leeg en er staan vele onbewoonbare kapotte caravans op het terrein,verscholen achter het zeer slecht bijgehouden groen,want vele hoge bomen liggen tegen caravans aan of zijn afgebroken,paden zijn onbegaanbaar bij regen,naar mijn idee is deze camping momenteel onbewoonbaar,maar Jos Priem weet nog van een klein groepje mensen wat door het puin heen kijkt jaarlijks vele duizenden euro,s af te troggelen,voor stageld,veel te duur water en stroom,en een premies die hij zelf verzonnen heeft.

Mensen wij hebben hier jaren genoten maar pas op als je met deze lakse familie in zee gaat,ze bedonderen waar je bijstaat en liegen je alles voor,ook wat betreft te toekomst visie van het park,er wordt niks opgeknapt of verbeterd zoals ze U wel beloven.

Na Fort Oranje zou camping Priem naar mijn idee ook haar poorten moeten sluiten,en heeft deze familie hulp nodig want de manier hoe de Familie Priem met mensen omgaat ...........ik heb er geen woorden voor.

met vriendelijke groet T Segeren
berichtnr: 81967


| 2015 | voorseizoen
Negatief (1.8)
1.8
 • algemeen
  1/10
  1
 • omgeving
  7/10
  7
 • sanitair
  1/10
  1
 • animatie
  1/10
  1
 • zwembad
  1/10
  1
 • kindvriendelijkheid
  1/10
  1
 • plaatsen
  1/10
  1
 • prijs/kwaliteit
  1/10
  1
Wat ooit een mooie camping was, kan door de mentaliteit van een luie familie die nu de touwtjes in handen heeft toch heel snel verpauperen.

Camping Priem is daar helaas een schoon voorbeeld van,van 1980 tot 2011 hebben wij op deze camping genoten,wat was het er leuk,echt een zeer verzorgde familie camping,zeer strak,netjes lekker groen en heel goed verzorgt.

Omdat wij onze caravan in 2011 verkocht hebben zijn wij 7 jaar niet meer op deze camping geweest,mijn man had toch heimwee naar een stacaravan dus hebben we ons verdiept in een caravan op camping Priem

Maar mensen wat een vergissing was dat zeg,de mensen waar wij de caravan zouden kopen deden hun caravan weg voor een prijs,vele duizenden euro,s onder de marktwaarde,dat vonden we al raar want de caravan was een plaatje en op de camping is niks aan te merken.......... Altans dat dachten wij tijdens de voorgesprekken,toen we op de camping aankwamen voor een bezichtiging vielen we van de ene verbazing in de andere en hebben we echt staan huilen hoe alles eruit ziet op dit moment!

Mensen wat is hier gebeurt!!!! heel veel lege caravans die op instorten staan,vele lege plaatsen,een compleet verwoeste speeltuin en dan de rest van de camping,smerige modderpaden,vele gesneuvelde bomen welke er naar aanzien al jaren liggen,owh mensen wat hadden wij het moeilijk deze ravage te zien,bij navraag van de mensen die er nu wonen bleek dit al jaren heel normaal te zijn,er wordt geen onderhoud meer gepleegd kapotte lege caravans worden dicht getimmerd en het is overal een gevaarlijke troep,zeuren of klagen bij de familie Priem werkt niet omdat deze het allemaal wel goed vinden,en liever het glas heffen aan de bar.
De camping staat op de zwarte lijst bij vele branche organisaties en er lopen diverse civiele procedures tegen de eigenaar wegens nalatigheid,fraude,oplichting en het niet nakomen van juridische plichten.

Mijn man was na het zien van de ravage en de verhalen over de eigenaar helemaal genezen,we hebben nog even met een traan staan kijken naar onze oude caravan waar niet veel meer van over was,bedolven onder de omgevallen bomen en verscholen achter een berg puin naast de zwart geblakerde resten van de caravan van de buren stond ze daar verloren bij....

We hebben heel netjes tegen de mensen die hun caravan verkochten dat we er toch vanaf zagen,de mevrouw die deze verkocht wenkte een traantje weg,we waren de 16e kijker die na het zien van de camping afzag van enige onderhandeling,en ze had er al 134 die zich al terug trokken naar het horen van de naam van de camping,ach wat had ik medelijden.

We hebben bij deze familie nog een bakje koffie gedronken en de verhalen aan mogen horen,over de Fort Oranje praktijken op deze zoals deze mevrouw het noemde Fort Priem.

Wij wensen alle bewoners en bezoekers van camping Priem
toch veel sterkte op deze ooit zo mooie camping.
berichtnr: 81966

| 2009 | hoogseizoen
Negatief (5.6)
5.6
 • algemeen
  6/10
  6
 • omgeving
  7/10
  7
 • sanitair
  5/10
  5
 • animatie
  5/10
  5
 • zwembad
  5/10
  5
 • kindvriendelijkheid
  4/10
  4
 • plaatsen
  5/10
  5
 • prijs/kwaliteit
  4/10
  4
Deze camping is geen aanrader. De leiding is stug en onredelijk.
Er is geen WiFi hoewel dat volgens de website wel zou zijn.

Het veel te kleine zwembadje is slechts enkele weken per jaar geopend.
Ik kan het weten als voormalig houder van een vaste staanplaats.
Veel succes met het zoeken naar een betere camping!
berichtnr: 58176

 • <<
 • <
 • 1
 • >
 • >>

Camping zelf bezocht? Schrijf hieronder een review

Heeft u een vraag? Gebruik dan forumbericht plaatsen

 
* Algemene indruk:
* Omgeving/ligging:
Staat van het sanitair:
Animatie/activiteiten:
Zwembad:
Kindvriendelijkheid:
Staanplaatsen:
Prijs/Kwaliteit:
Negatief over deze camping. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Positief over deze camping. niet van toepassing
   

Uw mening:

Let op:
De volgende tekens zijn niet toegestaan i.v.m. spam:
%<>{}[]|\"^`

Mening:
- positieve punten?
- minder positieve punten?
- welke uitstapjes kunt u
andere aanbevelen?

Tip:
Gebruik af en toe een lege regel voor een prettig leesbare review!

* wanneer was u hier? * periode:
* type de tekens over Security Code:
Uw gegevens  
* man / vrouw: man vrouw
* naam: info
* email adres:
 toon mijn e-mail adres bij mijn review
*=verplicht. De redactie heeft het recht berichten te verwijderen, aan te passen of te verplaatsen. Uw IP adres wordt gelogd.