Om deze website goed te laten functioneren gebruikt Campingmening.nl cookies. Klik op akkoord om de website goed te laten uitvoeren. Akkoord
Italie Forum
forums > Italie forum > mooie camping met kunst gras voetbalveld, zwembad enbij zee
40327 Annelies schrijft op: 08.01.11 12:36:05 in het forum
Forumoproep
mooie camping met kunst gras voetbalveld, zwembad enbij zee
Hallo,
Wij zijn op zoek naar een mooie camping in Italie. Wie heeft voor ons de gouden tip? we zoeken een camping met ruime staanplaatsen, mooie zwembad (zonder badmutsen), schoon sanitair (waarbij je geen eigen wc papier moet meenemen) een (kunstgras) voetbalveld en nabij de zee en evt leuke plaatsjes dichtbij.Afgelopen jaren zijn we steeds in Spanje geweest, beviel prima maar ik zou graag zelf eens een andere omgeving geweest. De kinderen zijn 13,10 en 8 jaar.
berichtnr: 61074
reageer
 
40327reactie van M.Groeneveld op: 09.01.11 15:26:14
Hallo,

Het had een bericht van ons kunnen zijn....wij zoeken nl. hetzelfde voor een gezinssamenstelling gelijk aan die van jullie. Hebben jullie al een "gouden tip"gekregen? Ik zoek nu naar de beruchte speld in de hooiberg!!groet,M.
berichtnr: 61113
 
40327reactie van Familie Grein op: 19.01.11 21:56:43
Hoi,

Als je een beetje gunstig zit met de vakantieperiode (dus zo kunt boeken dat niet heel Nederland vakantie heeft) is La Quercia aan het Gardameer een heel fijne camping. Topsportfaciliteiten met o.a. een geweldig voetbalveld en meerdere ping pong tafels en bijna-professionele animatie met goede shows.

De camping heeft een eigen zandstrand aan het Gardameer en 1x per 2 weken een mooi campingfeest op dat strand met vuurwerk.

Zwembaden ook prima, alleen ook hier het beruchte handdoekje leggen.

Authentiek dorpje Lazise kun je via het strand bereiken.

Wij zijn hier vier jaar geleden geweest en de kinderen hebben het er nog over en zouden direct teruggaan maar de wereld is zo groot, we willen nog iets meer zien dan alleen het Gardameer.

In ieder geval een aanrader, ik lees er nog steeds goede berichten over mits je er niet in het echte overvolle topseizoen staat.
berichtnr: 61444
 
40327reactie van yvonne op: 20.01.11 07:28:36
Ben er zelf niet geweest, maar volgens mij passen je wensen goed bij Camping Valle Gaia in Cecina, Toscane, Zee is dichtbij, ruime staanplaatsen en geen badmuts. Voetbalveld weet ik niet. Ik hoor er alleen maar hele goede verhalen over en de meningen zijn idem dito. Zit volgens mij wel heel snel vol.


http://www.vallegaia.it/en/index.html
berichtnr: 61449
 
40327reactie van Jansen op: 01.09.17 19:53:22
Camping Portofelice in Italie is echt super! Twee voetbalvelden (kunstgras) en elke dag van 10-12 training en 1s middags een toernooi van 16.30-17.30! Zeer mooie nette camping!
berichtnr: 81568
  • <<
  • <
  • 1
  • >
  • >>
Reageer op dit onderwerp
onderwerp: mooie camping met kunst gras voetbalveld, zwembad enbij zee
toelichting: Hallo, Wij zijn op zoek naar een mooie camping in Italie. Wie heeft voor ons de gouden tip? we zoeken een camping met ruime staanplaatsen, mooie zwe...

* uw reactie:
Let op, de volgende tekens zijn niet toegestaan i.v.m. spam:
%<>{}[]|\"^`

* type de tekens over Security Code:
Uw gegevens  
* man / vrouw: man vrouw
* naam: info
* email adres:
 toon mijn e-mail adres bij mijn review
*=verplicht. De redactie heeft het recht berichten te verwijderen, aan te passen of te verplaatsen. Uw IP adres wordt gelogd.
annuleer