kampeerervaringen voor kampeerders door kampeerders
   

Convivio

Campingnr
19989
Campingnaam
Convivio
Plaats
Vila Nova De CerveiraZoek op Google Maps (experimenteel)
Land, regio
Portugal, Costa Verde
Campingwebsite
campingconvivio.com.sapo.pt/
U bent hier: campings > Portugal > Costa Verde > Convivio
51030/83.161.240.83 Sprang schrijft op: 31.12.13 15:07:30
jaar: 2013 | hoogseizoen
berichtnr: 51030
Positief
sanitair: 5 animatie: 9 zwembad: 7 omgeving: 7
De omgeving en zeker Noord Portugal is zeker een aanrader! Unieke natuur en cultuur.
Camping zelf oogt vrij ongeorganiseerd en rommelig terwijl ze het al 11 jaar runnen? De staanplaatsen zijn aan de krappe kant, Sanitair is onprofessioneel en zeer gedateerd. Wel werd het sanitair goed schoon gehouden.
Eten op de camping was zeer goed, zeker de authentieke Portugese gerechten. Het personeel nog de eigenaren waren minder klant vriendelijk en behulpzaam als je op het terras zit. Meerdere malen voorgekomen dat er niemand achter de bar aanwezig was. Via een bel aan de gevel kon je de eigenaren oproepen en kwamen ze even later helpen.
Voor kleine kinderen is deze camping ongeschikt, geen veiligheidsmaatregelen getroffen op kritische punten. Er zijn geen speel toestellen aanwezig enkel een tafeltennis plaats (dar overigens vaak bezet was door de eigenaar zelf)
Groot plus punt is dat er verschillende sport activiteiten worden aangeboden vanaf de camping zelf door een NL buitensport bedrijf
38052/78.27.5.170 Horst schrijft op: 17.08.10 15:56:48
jaar: 2010 | hoogseizoen
berichtnr: 38052
Positief
sanitair: 8 animatie: 7 zwembad: 8 omgeving: 8
Ons verblijf met een grote tent vond 2,5 week plaats in juli en aug 2010 en heeft ons alles gebracht wat wij hoopten. We hadden ook het geluk dat er precies in deze periode genoeg kinderen waren in de leeftijdscategorie van onze zoon. Hij heeft echt de vakantie van zijn leven gehad. Zelf hadden we de nodige oude kleden en acrylverf e.d. meegebracht, zodat er volop hutten gebouwd konden worden, stenen beschilderd werden en noem maar op. Bing en Gea zijn een heel prettige gastheer en -vrouw. Zij weten zich aan te passen aan de behoefte van hun campinggasten. Wil je rust, dan krijg je rust, wil je wat meer aandacht, dan kun je dat ook krijgen. Zij hebben een aantal leuke dingen geregeld zoals een informatieboek, dat ook over de flora en fauna op de camping gaat. Ook de broodzak, waar elke dag je broodbestelling in zit is een leuke eigen jeste. Koken doen ze ook al hebben wij daar nooit gebruik van gemaakt. Verder was het heerlijk om een zwembad te hebben, zeker voor onze zoon was dat geweldig. Met de plannen om wat ruimte voor de kinderen te verzogen wordt het helemaal een topcamping! En dat midden tussen het groen! Bedankt Gea en Bing en houdt het zo!