0 favorieten
Afstand vanaf Utrecht: 337 km
 
Logo

Am Waldbad

Periode

Van: Onbekend Tot: Onbekend

Contactgegevens

Am Waldbad

m Tiergarten 5
04680 - Colditz

+49 34381 43122
+49 34381 43122

Meningen

Beoordeel deze camping.

Algemeen 7 7
Omgeving 6 6
Sanitair 7 7
Activiteiten 3 3
Zwembad 5 5
Kindvriendelijk 6 6
Staanplaatsen 6 6
Prijs/kwaliteit 6 6
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"

Geef uw mening over Am Waldbad

Waardering Zeer slecht Uitmuntend n.v.t.  
Algemeen (verplicht)  
Omgeving  
Sanitair  
Activiteiten  
Zwembad  
Kindvriendelijk  
Staanplaatsen  
Prijs/kwaliteit  

"MVgWM5r6"

3
5.9
16:05

ducaldo diehs:Hsheheee! Essa é digna de antologia. Vão ser ignorantes assim em caixa-prego. Gostaria muito de saber o que aconteceu depois com essas pessoas. Será que ainda estão a procurar por Clarice?

Algemeen 6 6
Omgeving 1 1
Sanitair 9 9
Activiteiten 4 4
Zwembad 3 3
Kindvriendelijk 6 6
Staanplaatsen 10 10
Prijs/kwaliteit 8 8

"Menno"

4
7.1
21:33

Voor kinderen een prachtige camping. Veel Nederlandse jeugd. Echter voor de rust is het minder. Veel mensen komen er al jaren en zien de camping als een soort reunie. Leuk dat dat kan, maar als je daar net tussen staat...iets minder.
Staanplaatsen erg krap, alsof iedere cm benut moet worden. Zwembad en sanitair prima. Winkeltje er klein. Maar vlak bij ligt het dorp, dus keuze zat. In de omgeving weinig kabelbanen, maar wel veel te wandelen. Met een karinthie card is genoeg te doen.

Algemeen 7 7
Omgeving 8 8
Sanitair 8 8
Activiteiten 7 7
Zwembad 8 8
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 5 5
Prijs/kwaliteit 6 6

"S. de Weerd"

1
2.5
15:01

Rustige camping gelegen naast mooi openluchtzwembad. Vlak en hellend terrein.
Toegangsweg naar camping is smal en bochtig.
WIFI € 6,- per dag en € 15 per week.
Sanitair redelijk schoon. Werkt met muntautomaat die buiten de douchecabine staat. Douchetijd erg kort: 4 minuten. Gelukkig begint het water niet direct te stromen na het inwerpen van de munt. Je kunt eerst de cabine in en je uitkleden. Daarna draai je de kraan open. Een probleem is dat de automaat niet goed werkt. Als het rode lampje bij een nummer brandt dan is de cabine bezet en kies je een nummer dat niet brandt. Als lampje uit is zou het moeten werken. Dat is gedeeltelijk waar. Want het is nog een oude DDR automaat. Na een bepaalde tijd doet ie niet meer en komt er geen water. Helaas moet je dan de schoonmaakster of beheerder opzoeken om de boel aan de gang te krijgen. De beheerder vindt dit uitermate vervelend, maar het is een gemeentecamping en de gemeente wil geen budget vrijmaken om dit probleem op te lossen.
Er staat en wasmachine en droger in een oude telefooncel. Ook is er een sauna.
Receptie is toen wij er waren in juni beperkt open, maar je kunt zelf een plekje zoeken.

Algemeen 7 7
Omgeving 8 8
Sanitair 5 5

"Bianca"

4
8
20:55

We waren er de laatste twee weken van juli, met het zonnetje aangekomen, maar ook dagen afwisselend met regen gehad....dat heb je nou eenmaal tussen de bergen. Leuke activiteiten hoor! Alleen wel veel in het duits, terwijl bijna de hele camping NL is! gastvrije mensen bij winkeltje, restaurant en receptie. De plaatsten zijn inderdaad wisselend van grootte, we zaten met de tunneltent met de luifel tot aan het pad. Zonder auto kun je echter naast je tent voldoende zitten, dus is er heus wel privacy. Veel uitvalsgelegenheden, GroBglockner, musea, zwembad WeiBensee, etc, etc. Neem dan wel de KarntenCard. Scheelt je veel, je moet er vanaf Dellach wel wat kilometers voor maken, maar dat vinden wij nooit erg. SUPER zwembad, onze zoon wilde het liefst hele dagen daar in vertoeven. Hij is 7 en heeft gelijk aansluiting gevonden met andere jongens, die al vaker kwamen en nieuwe kinderen wegwijs maakten. Klein slootje naast de camping, dus lekker bootje bouwen en varen. Alleen de Kneipp-anlage en het blote voeten pad, is verwaarloosd. De grote speeltuin is buiten de campinghekken, de waterspeeltuin is naast de toiletgelegenheden. Daar heeft jong en oud zich vermaakt. We komen graag nog eens terug!! De vlonders die men aanbied voor de voortent, daar is een run op en dat gaat niet helemaal netjes. Er zijn mensen die 5 vlonders nodig denken te hebben, terwijl een ander niets heeft. Dat is het enige wat beter geregeld kan worden, verder top!

Algemeen 8 8
Omgeving 8 8
Sanitair 8 8
Activiteiten 7 7
Zwembad 9 9
Kindvriendelijk 9 9
Staanplaatsen 7 7
Prijs/kwaliteit 8 8

"Michel"

4
7
15:59

Afgelopen zomer bijna 3 weken geweest. Helaas was juli 2012 de natste juli uit de geschiedenis van Karinthië. Bij zeer stevige regenval stroomt het water letterlijk van boven naar beneden en als je dan in een Vacansoleil tent zit, ja dan mag de brandweer komen om alles weg te pompen.

Camping is voor de rest leuk, maar ook niet meer dan dat.
Animatie is er amper, winkel is alleen 's morgens open voor broodjes en de krant. Zwembad is wel leuk. Sanitair is netjes, schoon en wordt regelmatig schoongemaakt.

Als je rust zoekt dan is dit een leuke camping in een fantastische omgeving, maar als je wat meer "toerisme" zoekt en dat moet je niet hier zijn. in de dorpjes in de regio is niets te beleven, zeker 's avonds niet.

Algemeen 7 7
Omgeving 9 9
Sanitair 8 8
Activiteiten 1 1
Zwembad 7 7
Kindvriendelijk 8 8
Staanplaatsen 8 8
Prijs/kwaliteit 8 8
Geef je mening

Ben jij al geweest?

Een kort verhaal over "Ben jij al geweest"